CGwisdom Napisano 19 Styczeń 2015 Share Napisano 19 Styczeń 2015 Witam wszystkich, dziś chciałbym przedstawić wnętrze nad którym pracowałem po godzinach sam dla siebie. Wszystkie modele oraz tekstury wykonałem sam. Zdecydowana większość wyposażenia pochodzi z firmy - Restoration Hardware. Projekt zacząłem ponad 2 lata temu, ale oczywiście z czasem zawsze chęci trochę opadają :). Projekt wnętrza został wykonany we współpracy z Agnieszką Cichecką - Devangari Design http://www.devangari.pl, którą pozdrawiam :). Użyte programy: 3ds Max, Vray, Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 25 Styczeń 2015 Share Napisano 25 Styczeń 2015 Szacun Panie, świetna robota :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 25 Styczeń 2015 Share Napisano 25 Styczeń 2015 Jest grubo! Świetny klimat :) Restoration Hardware, jedna z moich ulubionych stron z meblami :) Fajowo że podjeliście temat, bądź co bądź, trudny do ogarnięcia, szczególnie jeśli chodzi o klimat obrazka :) Co by nie było że sam cukier sypie ;) Nie jestem przekonany do tej futrzanej narzuty. Tyle narzekania ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CGwisdom Napisano 28 Styczeń 2015 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2015 Dzięki :). Odnośnie futra to fakt. Mogło by być trochę bardziej puszyste ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trina Napisano 23 Marzec 2015 Share Napisano 23 Marzec 2015 nieźle :) w 100% męskie wnętrze. idealna "jaskinia" dla prawdziwego mężczyzny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artcore Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 Fajny klimat. Niezła robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 jedyne czego mogę się przyczepić to zbyt mocny glow z okien. i materiał teleskopu tak to sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi