ETA Napisano 2 Luty 2015 Napisano 2 Luty 2015 (edytowane) Witam, może ktoś będzie w stanie pomóc. Problem wygląda tak: mam animację wszystko w viewporcie wygląda ok. Jednak w czasie renderingu niektóre obiekty mają inną transformację. Ktoś miał już tego typu problem ?? Sprawdzałem, przy ActiveShade wszystko działa dobrze, Production Render mode wszystko kaszani żeby i język są zlinkowane do dziąsła, natomiast dziąsło do helpera. Helper jest połączony z modelem przy pomocy Attachment Constraints. Model animowany poprzez morfing. Edytowane 2 Luty 2015 przez ETA
Sebazx6r Napisano 2 Luty 2015 Napisano 2 Luty 2015 Sprobuj zrobic catch geometryczny. Moze pomoze. Nastepnie renderowac bez Rigu. Moze jakis gimbal w półklatce sie pojawił.
ETA Napisano 2 Luty 2015 Autor Napisano 2 Luty 2015 No niestety jak dzisiaj to oglądałem to wyszło na to, że powodem zmieszania jest stos modyfikatorów, viewport attachment odnosi do podstawowej bryły, dlatego jak kombinuję z morfami to wszystko wygląda ok. Ale render już odnosi się do szczytu stosu. Po przejściu przez displacement i meshsmooth.
Rekomendowane odpowiedzi