Napisano 24 Marzec 200322 l Witam tak wiec postanowilem postawic kanal ircowy #3dsm.pl na serwerze: irc serwer : irc.quakenet.org port : 6667 kanal : #3dsm.pl bot L jest juz na kanale wiec nie jest tak zle :> jezeli moderatorzy by sie zgodzili to moglby to byc oficjalny kanal max3d.pl :) no nic zapraszam na kanal :) pozdrawiam
Napisano 24 Marzec 200322 l już jeden albo nawet dwa takie kanały były tylko nic z tego nie wynikło, byłem na nich parę razy ale nikogo innego nigdy nie spotkalem :( , taki kanał ma chyba tylko wtedy szanse gdyby sie umówic np. raz w tygodniu na konkretny dzień godzinę itd.
Napisano 24 Marzec 200322 l tak jest zawsze...czy tam czat czy kanal IRC>...zawsze na poczatku wszyccy wchodza itd...ale wkoncu to umiera smiercia naturalna...wiec nie oplaca sie robic kolejnego....to tylko moje zdanie
Napisano 25 Marzec 200322 l Jest przeciez kanal ircowy o 3d - nawet mozna z mojej strony sie z nim polaczyc przez WWW : #3dmax [piwo] [Edited on 25-3-2003 by Adek]
Napisano 25 Marzec 200322 l witam, a ja mam problem z wejsciem na ten kanal..jak wezme warszawwa.irc.pl lub poznan itd to i tak nie moge sie poloczyc...w czym problem?:(
Napisano 8 Kwiecień 200321 l Nie mozesz sie polaczyc? Moze nie masz jakiejs tam uslugi wlaczonej w necie - sie na tym nie znam zupelnie, ale mam to samo w pracy - dzialaja u mnie strony, ale ani IRC, ani gg, ani czaty nie dzialaja. Dobrze, ze w domu mam stalke [cfaniak]. A na #3dmax wpadac, tam od lat siedza ludzie zwiazani z 3D i to nazwiska znane: TJViking (guru GI), Zbyszek Lenard, Pawel Lipka, niejaki Campo ;), uncle, gab3d, Adek nawet czasami zaszczyci nas swoja obecnoscia :). Pierwsze co robie jak uruchamiam kompa, to mIRC i kanal #3dmax :).