Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

tak wiec postanowilem postawic kanal ircowy #3dsm.pl na serwerze:

irc serwer : irc.quakenet.org

port : 6667

kanal : #3dsm.pl

bot L jest juz na kanale wiec nie jest tak zle :> jezeli moderatorzy by sie zgodzili to moglby to byc oficjalny kanal max3d.pl :)

no nic zapraszam na kanal :)

pozdrawiam

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

już jeden albo nawet dwa takie kanały były tylko nic z tego nie wynikło, byłem na nich parę razy ale nikogo innego nigdy nie spotkalem :( , taki kanał ma chyba tylko wtedy szanse gdyby sie umówic np. raz w tygodniu na konkretny dzień godzinę itd.

Napisano

tak jest zawsze...czy tam czat czy kanal IRC>...zawsze na poczatku wszyccy wchodza itd...ale wkoncu to umiera smiercia naturalna...wiec nie oplaca sie robic kolejnego....to tylko moje zdanie

Napisano

a to daje sobie spokoj :>

hmmm ten #3dsm na jakim serwie siedzi ? :)

Napisano

witam,

a ja mam problem z wejsciem na ten kanal..jak wezme warszawwa.irc.pl lub poznan itd to i tak nie moge sie poloczyc...w czym problem?:(

Napisano

Nie mozesz sie polaczyc? Moze nie masz jakiejs tam uslugi wlaczonej w necie - sie na tym nie znam zupelnie, ale mam to samo w pracy - dzialaja u mnie strony, ale ani IRC, ani gg, ani czaty nie dzialaja. Dobrze, ze w domu mam stalke [cfaniak].

A na #3dmax wpadac, tam od lat siedza ludzie zwiazani z 3D i to nazwiska znane: TJViking (guru GI), Zbyszek Lenard, Pawel Lipka, niejaki Campo ;), uncle, gab3d, Adek nawet czasami zaszczyci nas swoja obecnoscia :). Pierwsze co robie jak uruchamiam kompa, to mIRC i kanal #3dmax :).