Gość Ab Napisano 24 Marzec 2003 Napisano 24 Marzec 2003 Witam tak wiec postanowilem postawic kanal ircowy #3dsm.pl na serwerze: irc serwer : irc.quakenet.org port : 6667 kanal : #3dsm.pl bot L jest juz na kanale wiec nie jest tak zle :> jezeli moderatorzy by sie zgodzili to moglby to byc oficjalny kanal max3d.pl :) no nic zapraszam na kanal :) pozdrawiam
marcoos Napisano 24 Marzec 2003 Napisano 24 Marzec 2003 już jeden albo nawet dwa takie kanały były tylko nic z tego nie wynikło, byłem na nich parę razy ale nikogo innego nigdy nie spotkalem :( , taki kanał ma chyba tylko wtedy szanse gdyby sie umówic np. raz w tygodniu na konkretny dzień godzinę itd.
Pablo Napisano 24 Marzec 2003 Napisano 24 Marzec 2003 tak jest zawsze...czy tam czat czy kanal IRC>...zawsze na poczatku wszyccy wchodza itd...ale wkoncu to umiera smiercia naturalna...wiec nie oplaca sie robic kolejnego....to tylko moje zdanie
adek Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 Jest przeciez kanal ircowy o 3d - nawet mozna z mojej strony sie z nim polaczyc przez WWW : #3dmax [piwo] [Edited on 25-3-2003 by Adek]
Gab3d Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 No ba! Od setek lat tam cala ekipa siedzi :D wpadac.
adek Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 Pewnie ,że dużo! Naprawde można tam spoktać dużo osób z mojej galerii.
Gość Ab Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 a to daje sobie spokoj :> hmmm ten #3dsm na jakim serwie siedzi ? :)
Pablo Napisano 25 Marzec 2003 Napisano 25 Marzec 2003 witam, a ja mam problem z wejsciem na ten kanal..jak wezme warszawwa.irc.pl lub poznan itd to i tak nie moge sie poloczyc...w czym problem?:(
campo Napisano 8 Kwiecień 2003 Napisano 8 Kwiecień 2003 Nie mozesz sie polaczyc? Moze nie masz jakiejs tam uslugi wlaczonej w necie - sie na tym nie znam zupelnie, ale mam to samo w pracy - dzialaja u mnie strony, ale ani IRC, ani gg, ani czaty nie dzialaja. Dobrze, ze w domu mam stalke [cfaniak]. A na #3dmax wpadac, tam od lat siedza ludzie zwiazani z 3D i to nazwiska znane: TJViking (guru GI), Zbyszek Lenard, Pawel Lipka, niejaki Campo ;), uncle, gab3d, Adek nawet czasami zaszczyci nas swoja obecnoscia :). Pierwsze co robie jak uruchamiam kompa, to mIRC i kanal #3dmax :).
Rekomendowane odpowiedzi