Skocz do zawartości

Scena 3D: Death Construction

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

pierwszy obrazek troche plastikowy... ta woda wyglada jak mleko or sth... gorna czesc jest calkiem ok... drugi obrazek znacznie przyjemniejszy imho... tylko wali po oczach rozmyta tekstura na dole...

Napisano

Płot o wysokości ponad trzech kondygnacji?? Bardzo to kłóje w oczka! I to bezdyskusyjnie powinieneś poprawić (zmniejszając globalnie jego skalę).

Drugi render znacznie ciekawszy vizualnie, pierwszy to bardziej poglądówa, a na drugim w dalszym ciągu pozostaje wrażenie że coś tamtędy przeleciało - Armageddon mi się przypomina! Bardzo mi się podoba taki klimat miasta w oddali budowany "nocnym" światłem.

Pozdro

Napisano

pierwszy obrazek gorszy od drugiego , ale 2-gim ta textura zaraz przy kamerze wyglada "strzanie" moze jakis dofik ?

Ogolnie solidna robota tak trzymaj.

Napisano

Wielkie dzieki za wszelkie komentarze. Mocno mnie to zmobilizowalo do kontynuowania tematu. Pozdrawiam.

Napisano

Jeżeli robisz domalówki w jakimś programie 2d to staraj się to robić tak żeby nie było widać że to domalówki, to samo tyczy się malowania textur, ogólnie bardzo fajne i ma swój klimat ale jeżeli będziesz nad tym jeszcze pracował to może warto wrzucić do WiP'a ?

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności