Gość Dkorotk Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Hej mam tutaj maly projekcik wykonany w 3D Maxie. Moze technicznie nie jest on perfekcyjny ale glownie chodzilo mi o klimat. Prosze o jakies konstruktywne opinie poniewaz jest to czesc wiekszej pracy. wiecej na http://dkorotk.republika.pl http://Dkorotk.fm.interia.pl
pchelka Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Fajne ...... odrazu mi fallout 1 na myśl przychodzi ....
sir_Bols Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 pierwszy obrazek troche plastikowy... ta woda wyglada jak mleko or sth... gorna czesc jest calkiem ok... drugi obrazek znacznie przyjemniejszy imho... tylko wali po oczach rozmyta tekstura na dole...
MareG Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Płot o wysokości ponad trzech kondygnacji?? Bardzo to kłóje w oczka! I to bezdyskusyjnie powinieneś poprawić (zmniejszając globalnie jego skalę). Drugi render znacznie ciekawszy vizualnie, pierwszy to bardziej poglądówa, a na drugim w dalszym ciągu pozostaje wrażenie że coś tamtędy przeleciało - Armageddon mi się przypomina! Bardzo mi się podoba taki klimat miasta w oddali budowany "nocnym" światłem. Pozdro
Piotr Dobosz Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 super pracka i swietny pomysl:) tylko ta tekstura w tej dziurze jest jakos dziwnie rozlozona:( pozdrawiam
KLICEK Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 pierwszy obrazek gorszy od drugiego , ale 2-gim ta textura zaraz przy kamerze wyglada "strzanie" moze jakis dofik ? Ogolnie solidna robota tak trzymaj.
chveti Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 praca bardzo szczegółowa , ładne tekstury :) Day after tommorow \\\\ już po zadymie :)
Tomasz Kucharz Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Ładne ładne 1 pracka gorsza od 2 chociaż też jest ok w drugiej tylko bump ciut za mocny ogólnie POZYTYW :-) pozdro
Gość Dkorotk Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Wielkie dzieki za wszelkie komentarze. Mocno mnie to zmobilizowalo do kontynuowania tematu. Pozdrawiam.
Vorek Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Jeżeli robisz domalówki w jakimś programie 2d to staraj się to robić tak żeby nie było widać że to domalówki, to samo tyczy się malowania textur, ogólnie bardzo fajne i ma swój klimat ale jeżeli będziesz nad tym jeszcze pracował to może warto wrzucić do WiP'a ? pozdrawiam
wharp Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 zgadzam sie z powyzszymi opiniami; klimat swietny szczegolnie na drugim renderze, praca idzie w dobrym kierunku :)
Rekomendowane odpowiedzi