Napisano 29 Wrzesień 200420 l Hej mam tutaj maly projekcik wykonany w 3D Maxie. Moze technicznie nie jest on perfekcyjny ale glownie chodzilo mi o klimat. Prosze o jakies konstruktywne opinie poniewaz jest to czesc wiekszej pracy. wiecej na http://dkorotk.republika.pl http://Dkorotk.fm.interia.pl
Napisano 29 Wrzesień 200420 l pierwszy obrazek troche plastikowy... ta woda wyglada jak mleko or sth... gorna czesc jest calkiem ok... drugi obrazek znacznie przyjemniejszy imho... tylko wali po oczach rozmyta tekstura na dole...
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Płot o wysokości ponad trzech kondygnacji?? Bardzo to kłóje w oczka! I to bezdyskusyjnie powinieneś poprawić (zmniejszając globalnie jego skalę). Drugi render znacznie ciekawszy vizualnie, pierwszy to bardziej poglądówa, a na drugim w dalszym ciągu pozostaje wrażenie że coś tamtędy przeleciało - Armageddon mi się przypomina! Bardzo mi się podoba taki klimat miasta w oddali budowany "nocnym" światłem. Pozdro
Napisano 29 Wrzesień 200420 l super pracka i swietny pomysl:) tylko ta tekstura w tej dziurze jest jakos dziwnie rozlozona:( pozdrawiam
Napisano 29 Wrzesień 200420 l pierwszy obrazek gorszy od drugiego , ale 2-gim ta textura zaraz przy kamerze wyglada "strzanie" moze jakis dofik ? Ogolnie solidna robota tak trzymaj.
Napisano 29 Wrzesień 200420 l praca bardzo szczegółowa , ładne tekstury :) Day after tommorow \\\\ już po zadymie :)
Napisano 29 Wrzesień 200420 l Ładne ładne 1 pracka gorsza od 2 chociaż też jest ok w drugiej tylko bump ciut za mocny ogólnie POZYTYW :-) pozdro
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Wielkie dzieki za wszelkie komentarze. Mocno mnie to zmobilizowalo do kontynuowania tematu. Pozdrawiam.
Napisano 30 Wrzesień 200420 l Jeżeli robisz domalówki w jakimś programie 2d to staraj się to robić tak żeby nie było widać że to domalówki, to samo tyczy się malowania textur, ogólnie bardzo fajne i ma swój klimat ale jeżeli będziesz nad tym jeszcze pracował to może warto wrzucić do WiP'a ? pozdrawiam
Napisano 30 Wrzesień 200420 l zgadzam sie z powyzszymi opiniami; klimat swietny szczegolnie na drugim renderze, praca idzie w dobrym kierunku :)