Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 10,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Screeny swietne, niestety na moim graciku raczej nie warto go uruchamiac ;)

Napisano

Testował już ktoś na tym? Mi się wlokło straszliwie na fx5900 ultra + athlon xp 3000+ (2166@ 2480 mhz). Wynik - 1185, czy to nie za nisko?

Napisano

Co prawda moja grafika nie nadaje sie do extremalnego grania, jednak sciagne to jako ciekawostke :)

Sciaglem, zainstalowalem i uruchomilem. Jednoglosnie stwierdzam ze takiego pokazu slajdow dawno moje oczy nie widzialy... porazka.

Napisano

" najlepszy wynik osiągnęły karty GeForce 6800 Ultra

Nie jest to nic dziwnego jeśli weźmiemy pod uwagę fakt, że pracowały w tandemie, w trybie SLI, na potężnej maszynie wyposażonej w procesor P4 3,4 EE oraz płytę z chipsetem Tumwater. Uzyskany wynik to 7229 pkt. "

Niestety nie chodzi o mój komp ;[

Napisano

Nazie wśród posiadaczy Ati Radeonów 9700 mój komp (a właściwie brata) zajmuje 1 miejsce w wynikach na oficjalnej stronie Futuremark.

Wynik: 2401

Acha warto wspomieć że mój brat interesuje się podkręcaniem :)

Pozdro!

Napisano

na moim extremalnie podkręconej gf 5700 , do 0 w porywach 3 flp !!!

grafika faktycznie niezła , ale chyba coś spiepszyli , doom 3 chodzi mi dość

płynnie a tu pokaz slaidów....

Napisano

Dum 3 to mapy normals w wiekszosci ;) tu masz polygony i znacznie wiekszej rozdzialki textury ;) nie wspominajac juz o pelnym wykozystaniu PS 2.0 ;)

Napisano

Jak na moje w porównaniu do sprzętu trochę słabiutko... :) Wysil go bardziej :)

Napisano

Czy uważacie, że ten benchmark jest w jakimkolwiek stopniu miarodajny? fx5950 ultra i radeon 9600 xt na takim samym poziomie, jak FX nie gorszy? to jest nierealne... można się jarać, że piękna grafika itepe, ale spójrzmy prawdzie w oczy, czy tam jest coś, co ograniczałoby wyświetlanie do 4 - 5 klatek na sekundę? bullsh**.

Napisano

to jest "kto ma wiekszego" :P overKlokery sie scigaja kto bedize mial wiecej punktow ;) thats all

Napisano

sic*>> 1015 punktów>> AthlonXP 2500@3200, Sapphire Radeon 9600, 2x256 DDR 400 Mhz >Wilk Elektronik ;) 2.0, 3, 3, 6

Napisano

Athlon 2500@3000 fsb400

MSI Delta nForce2, 1024MB DDR Kingston 400 CL3

ATI X700LE 398Mhz DDR250(500)

3DMark Score 2147 3DMarks

CPU Score 3645 CPUMarks (CPU Test 1 2.0fps ) he he