Mortom Napisano 25 Luty 2015 Share Napisano 25 Luty 2015 Natknąłem się na to w sieci dzisiaj :) moim zdaniem świetnie przeniesione z 2D na 3D. Jeśli było to zasygnalizujcie wtedy wywalę temat :) Choć Asteriksa i Obeliksa nigdy nie za wiele :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 25 Luty 2015 Share Napisano 25 Luty 2015 troche swiatlo i materiały po taniości - skóra w sumie mogla by być lepsza. ale bblisko oryginalnej kreski więc duzy plus czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 25 Luty 2015 Share Napisano 25 Luty 2015 Rewelacyjne przejscie w 3d, postacie wygladaja super dobrze imo! Nie stracily nic ze swoich charakterow, co spotkalo np. smerfy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 a co z naszym kajko i kokoszem ?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 Zakasaj rękawy i rób:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty Napisano 1 Marzec 2015 Share Napisano 1 Marzec 2015 ja tam robie swoje .Zreszta to nie moja branza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi