SteveMariano Napisano 1 Marzec 2015 Napisano 1 Marzec 2015 Witajcie jakiś czas temu otworzyłemserwis internetowy poświęcony tworzeniu gier na komputery, konsolenowej generacji oraz urządzenia mobilne. Jeśli chcesz sięnauczyć tworzyć profesjonalne gry na różne platformy, a nieznasz języków programowania, to odwiedź koniecznie moją stronę,a przekonasz się, że tworzenie gier jeszcze nigdy nie było takieproste! Adres:http://www.gd-polska.pl Oprócz kursów z RPG Makera, któreteraz zacząłem pojawią się również różne inne artykuły oprogramach, w których tworzy się gry 3D, będą różnego rodzajukursy programistyczne, graficzne i wiele więcej. Zapraszamserdecznie! Mariusz Wota Administrator serwisu internetowegoGD-Polska.pl
olaf Napisano 1 Marzec 2015 Napisano 1 Marzec 2015 ambitny projekt, może poszukasz kogoś od prostych jeżyków programowania np. javascript, który wprowadzi ludzi w programowanie prostych rzeczy.
zaki79 Napisano 4 Marzec 2015 Napisano 4 Marzec 2015 Witajcie jakiś czas temu otworzyłemserwis internetowy poświęcony tworzeniu gier na komputery, konsolenowej generacji oraz urządzenia mobilne. Jeśli chcesz sięnauczyć tworzyć profesjonalne gry na różne platformy, a nieznasz języków programowania, to odwiedź koniecznie moją stronę,a przekonasz się, że tworzenie gier jeszcze nigdy nie było takieproste! Adres:http://www.gd-polska.pl Oprócz kursów z RPG Makera, któreteraz zacząłem pojawią się również różne inne artykuły oprogramach, w których tworzy się gry 3D, będą różnego rodzajukursy programistyczne, graficzne i wiele więcej. Zapraszamserdecznie! Mariusz Wota Administrator serwisu internetowegoGD-Polska.pl Inicjatywa może i dobra, ale jeśli ktoś myśli poważnie o podjęciu jakiejkolwiek współpracy, to zanim umieści ogłoszenie przynajmniej raz je czyta.
SteveMariano Napisano 15 Marzec 2015 Autor Napisano 15 Marzec 2015 Strona jest już w pełni dostosowana do telefonów, tabletów, smartfonów oraz innych urządzeń mobilnych. Zapraszam do przetestowania. :)
Imperator Napisano 15 Marzec 2015 Napisano 15 Marzec 2015 Strona jest już w pełni dostosowana do telefonów, tabletów, smartfonów oraz innych urządzeń mobilnych. Na smartwatchu trochę kuleje :) a tak serio to Strona jest trochę brzydka :/ migają jakieś banery od addblocka jak gify 15 lat temu, trochę napchane i nieczytelne, obrazki w miniaturkach porozciągane, ogónie tym wordpresem można dożo przyjemneijszą i bardziej czytelną stronę zorbić bez większego wysiłku, estetycznie na minus i trąci amatorką. Co do troeści, hmm RPG Maker ten silnik już powinen umrzeć śmeircią naturalną, za dużo gier z potencjałem jest niemal niegrywalna z uwagi na ubiegłowieczną toportność tego silnika, sam mam licencie RPG Maker xp, vc ace i co tam jeszcze ale od dłuższego czasu patykeim nie szturcham, strasznie średniowiecze i boli uyżywanie tego silnika. Już lepiej iść w kierunku jakiegoś silnika z tego stulecia :)
Rekomendowane odpowiedzi