Napisano 2 Marzec 201510 l rozpoczynam budowę¸ czegoś bardziej wymagającego niż pudełkowate samochodziki PRL Prawdziwe motoryzacyjne arcydzieło: Lincoln Continental Coupe z 1941 pierwszy etap, właściwie początek pierwszego etapu:
Napisano 2 Marzec 201510 l Fajne pudło, też mam ochotę na podobny samochód! Z jakiego wydawnictwa pochodzą blueprinty?
Napisano 3 Marzec 201510 l Autor Fajne pudło, też mam ochotę na podobny samochód! Z jakiego wydawnictwa pochodzą blueprinty? nie mam zielonego pojęcia, mam je z tej stronki: http://www.smcars.net/threads/lincoln-continental-1940-41.25354/ - - - Połączono posty - - - Sam model zamierzasz zbudować czy kompletną scenę? Docelowo chciałbym umieścić go w jakimś widoczku, ale do tej pory nigdy nie byłem zadowolony z moich outdoorowych scen.
Napisano 5 Marzec 201510 l Autor dziś trochę powalczyłem z przodem najpierw wymodeluję ogólną bryłę, dopiero potem potnę na kawałki
Napisano 7 Marzec 201510 l Autor dalszy postęp, cięgła walka o utrzymanie 4-gonów, i nie zagęszczanie siatki za bardzo
Napisano 7 Marzec 201510 l pracuj pracuj : ) nie wiem czy nie będzie problemu z wycięciem tylnej osłony na kolo i nadkola ogólnie, w 2 miejscach może się zepsuć łuk
Napisano 8 Marzec 201510 l Autor n-ta wersja tyłu, jeszcze nie jest idealna, ale najlepsze co udało mi się dziś ulepić