susanthedeath Napisano 2 Marzec 2015 Napisano 2 Marzec 2015 rozpoczynam budowę¸ czegoś bardziej wymagającego niż pudełkowate samochodziki PRL Prawdziwe motoryzacyjne arcydzieło: Lincoln Continental Coupe z 1941 pierwszy etap, właściwie początek pierwszego etapu:
nCar Napisano 2 Marzec 2015 Napisano 2 Marzec 2015 Sam model zamierzasz zbudować czy kompletną scenę?
2013 Napisano 2 Marzec 2015 Napisano 2 Marzec 2015 Fajne pudło, też mam ochotę na podobny samochód! Z jakiego wydawnictwa pochodzą blueprinty?
susanthedeath Napisano 3 Marzec 2015 Autor Napisano 3 Marzec 2015 Fajne pudło, też mam ochotę na podobny samochód! Z jakiego wydawnictwa pochodzą blueprinty? nie mam zielonego pojęcia, mam je z tej stronki: http://www.smcars.net/threads/lincoln-continental-1940-41.25354/ - - - Połączono posty - - - Sam model zamierzasz zbudować czy kompletną scenę? Docelowo chciałbym umieścić go w jakimś widoczku, ale do tej pory nigdy nie byłem zadowolony z moich outdoorowych scen.
2013 Napisano 3 Marzec 2015 Napisano 3 Marzec 2015 Szkoda liczyłem, że poznam jakieś dobre wydawnictwo, dziękuję za info.!
susanthedeath Napisano 5 Marzec 2015 Autor Napisano 5 Marzec 2015 dziś trochę powalczyłem z przodem najpierw wymodeluję ogólną bryłę, dopiero potem potnę na kawałki
susanthedeath Napisano 7 Marzec 2015 Autor Napisano 7 Marzec 2015 dalszy postęp, cięgła walka o utrzymanie 4-gonów, i nie zagęszczanie siatki za bardzo
DrRambo Napisano 7 Marzec 2015 Napisano 7 Marzec 2015 pracuj pracuj : ) nie wiem czy nie będzie problemu z wycięciem tylnej osłony na kolo i nadkola ogólnie, w 2 miejscach może się zepsuć łuk
susanthedeath Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 n-ta wersja tyłu, jeszcze nie jest idealna, ale najlepsze co udało mi się dziś ulepić
susanthedeath Napisano 26 Marzec 2015 Autor Napisano 26 Marzec 2015 W końcu znalazłem chwilę czasu postęp prac nad Continentalem
Rekomendowane odpowiedzi