Napisano 4 Marzec 201510 l Cześć! Po niezbyt ambitnej pracy mającej na celu rozeznanie w podstawach interfejsu przyszedł czas na coś bardziej konstruktywnego. Bardzo proszę o wszelką konstruktywną krytykę. Jednocześnie nadmienię, że jestem zupełnie zielony w tematyce grafiki, dlatego proszę o wyrozumiałość ;) Wiem, że do "oryginalnej" bryły jeszcze długa droga, choć staram się jak mogę - wierzę, że reszta przyjdzie razem z wprawą :)
Napisano 4 Marzec 201510 l Ta sama przypadłość co u mnie, nierównomierne rozkladadasz siatke, przez co wychodzi dosc krzywo. Najlepiej jest robic na poczatku calą bazę dokladnie , a potem zagescic, przekonwertowac, i wycinac elementy. Jak na początek to nie jest zle. Trzymam kciuki, bo sam z tym walcze , tez jestem poczatkujacym :)
Napisano 4 Marzec 201510 l Autor Hmm... dzięki za uwagę, postaram się na to zwrócić uwagę. Dokończę ten model w taki sposób jak już zacząłem, dla zachowania pewnej spójności pracy. Następny spróbuję od solidnej bazy. Dzięki jeszcze raz!