Wichur Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 przedstawiam wam prackę, którą robię :) Nie jest za fajne :) ale ja się dopiero uczę :) Proszę o komentarze i krytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 siateczka w jednym miejscu strasznie pogięta i materiały do wymiany ale ogólnie prezentuje się ładnie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sCeleTon Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 fajnie tylko to drewno dupne;) moze jakies ciemniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 tjw drewno do wymiany reszta moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 1 Październik 2004 Share Napisano 1 Październik 2004 heloł hehe drewno :D wyglada jak metalowa obudowa z wzorkiem ala drewno ":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 1 Październik 2004 Autor Share Napisano 1 Październik 2004 Spróbuje zmienić texturę drewna :) P.S. to drewno na 4 renderze ... dałem za dużo raytrace, ale już jest zmienione, to było przypadnkiem .. a następnego rendera nie chciało mi się robić ... Jeszcze pytanie ...jak zrobić dobre oświetlenie ?? Mam 3ds maxa 6 (Vray 1.0.9.03r i Mentay Ray, który z nich lepszy?) bo nie mogę zrobić dobrego oświetlenia To co teraz jest to spot light :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 masz duzo pieniazkow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wichur Napisano 2 Październik 2004 Autor Share Napisano 2 Październik 2004 masz duzo pieniazkow... No 3ds maxa 6 mam orginalnego ... a Vray'a ściągnąłem żeby zobaczyć jak wygląda reder na nim i powiem, że lepiej wychodzi na Default scanline renderer ..ale może dlatego, że nie umiem się obsługiwać Vray'em :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi