Napisano 1 Październik 200420 l przedstawiam wam prackę, którą robię :) Nie jest za fajne :) ale ja się dopiero uczę :) Proszę o komentarze i krytykę
Napisano 1 Październik 200420 l siateczka w jednym miejscu strasznie pogięta i materiały do wymiany ale ogólnie prezentuje się ładnie. pozdrawiam
Napisano 1 Październik 200420 l heloł hehe drewno :D wyglada jak metalowa obudowa z wzorkiem ala drewno ":)
Napisano 1 Październik 200420 l Autor Spróbuje zmienić texturę drewna :) P.S. to drewno na 4 renderze ... dałem za dużo raytrace, ale już jest zmienione, to było przypadnkiem .. a następnego rendera nie chciało mi się robić ... Jeszcze pytanie ...jak zrobić dobre oświetlenie ?? Mam 3ds maxa 6 (Vray 1.0.9.03r i Mentay Ray, który z nich lepszy?) bo nie mogę zrobić dobrego oświetlenia To co teraz jest to spot light :/
Napisano 2 Październik 200420 l Autor masz duzo pieniazkow... No 3ds maxa 6 mam orginalnego ... a Vray'a ściągnąłem żeby zobaczyć jak wygląda reder na nim i powiem, że lepiej wychodzi na Default scanline renderer ..ale może dlatego, że nie umiem się obsługiwać Vray'em :/