Napisano 19 Marzec 201510 l Jak w temacie. Zapraszam po szczegóły na stronę producenta: http://carbon3d.com/ Wrażenie niesamowite, ale pewnie jeszcze parę chwil minie, nim pojawi się toto w sprzedaży i kilka kolejnych, nim będzie to w zasięgu kieszeni śmiertelników. EDIT: poprawiłem tytuł, faktycznie machnąłem się o jedno zero. Przepraszam. Edytowane 19 Marzec 201510 l przez Shogun 3D
Napisano 19 Marzec 201510 l jedno zero za dużo. 30-100 wg. producentów. Fajne. Utwardzane UV, co w sumie ma sens. Na początku myślałem, że to magia :) Nie wiem czy 100 lat temu dałoby się kogokolwiek przekonać ze to nie magia.
Napisano 19 Marzec 201510 l No niesamowicie to wygląda. Kosmiczna technologia. Czekam na replikator rodem ze Star Treka. Ps. Do teleportera w życiu nie wejdę! ;-)
Napisano 19 Marzec 201510 l Autor Nie sztuka do teleportera w życiu wejść. Sztuka w życiu (tym samym) z niego wyjść. :)
Napisano 19 Marzec 201510 l Od razu pojawia się pytanie czy można pobierać rentę babci jeżeli ta nie wyszła z teleportera.