Shogun 3D Napisano 19 Marzec 2015 Share Napisano 19 Marzec 2015 (edytowane) Jak w temacie. Zapraszam po szczegóły na stronę producenta: http://carbon3d.com/ Wrażenie niesamowite, ale pewnie jeszcze parę chwil minie, nim pojawi się toto w sprzedaży i kilka kolejnych, nim będzie to w zasięgu kieszeni śmiertelników. EDIT: poprawiłem tytuł, faktycznie machnąłem się o jedno zero. Przepraszam. Edytowane 19 Marzec 2015 przez Shogun 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Marzec 2015 Share Napisano 19 Marzec 2015 jedno zero za dużo. 30-100 wg. producentów. Fajne. Utwardzane UV, co w sumie ma sens. Na początku myślałem, że to magia :) Nie wiem czy 100 lat temu dałoby się kogokolwiek przekonać ze to nie magia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 19 Marzec 2015 Share Napisano 19 Marzec 2015 No niesamowicie to wygląda. Kosmiczna technologia. Czekam na replikator rodem ze Star Treka. Ps. Do teleportera w życiu nie wejdę! ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 19 Marzec 2015 Autor Share Napisano 19 Marzec 2015 Nie sztuka do teleportera w życiu wejść. Sztuka w życiu (tym samym) z niego wyjść. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 19 Marzec 2015 Share Napisano 19 Marzec 2015 Od razu pojawia się pytanie czy można pobierać rentę babci jeżeli ta nie wyszła z teleportera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi