Tempe Napisano 3 Kwiecień 2015 Share Napisano 3 Kwiecień 2015 (edytowane) Witam, Postanowiłem niedawno wydziergać kolejny zegarek, cała idea, jak wskazuje nazwa była związana z eksperymentem myślowym Schrodinger'a stąd w środku tarczy to coś na styl "ying yang" z kocim szkieletem w środku. Jak ktoś nie wie o co chodzi: http://pl.wikipedia.org/wiki/Kot_Schr%C3%B6dingera To w zasadzie tyle.. :) Parę rzeczy mógłbym zrobić lepiej a zwłaszcza pasek ale na tą chwilę pasuje, robota ma iść do portfolio więc będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek komentarze na temat tego projektu. Po przejściu na postimg i kliknięciu na obraz rozdzielczość 6k. Edytowane 7 Kwiecień 2015 przez Tempe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmass Napisano 5 Kwiecień 2015 Share Napisano 5 Kwiecień 2015 Świetna idea i dobre wykonanie! Jestem zdziwiony że jeszcze nikt nawet nie skomentował twojej pracy. Tak na siłę, brakuje mi jakiegoś delikatnego refleksu na szkiełku zegarka. Teraz wydaje się że takowego nie posiada. Fajny detal. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Dzięki, zaktualizowałem trochę te renderki obrabiając je w photoshopie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi