Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwsza moja bitwa, mam nadzieje ze znajde czas na jej skonczenie. Dopiero siadam ale mam nadzieje zrobic dzis caly setup postaci wraz z mapowaniem, tak aby od jutra siasc i animowac. Nad scenariuszem zastanawiam sie jeszcze.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 4,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Mapowanie mam juz za soba. Teraz siadam do riga-tu bedzie troszke dluzej ale mam nadzieje ze sie dzis wyrobie.

Napisano

Jakim sposobem mapujesz? Jak dla mnie, dziwny sposób.

Napisano
  • Autor

Co rozumiesz za sposob mapowania ??? I dlaczego dziwny ???

Napisano

dziwny dla mnie (ponieważ nigdy takiego nie widziałem).

Może wyjaśnisz jak to robisz?

Napisano
  • Autor

Dziele model na płaty""-elementy ktore beda dobrze sie mapowaly jakims trybem mapowania(cylinder, kula, plaszczyzna)-nastepnie nadaje odpowiednie mapowania a na koniec narzucam relax by uniknac znieksztalcen texturki. Wszystkie te opieracje robie na polowie modelu, po zakonczeniu robie symetrie i mam caly model zmapowany. Ten model mapowalem ok 40 minut.

Napisano
  • Autor

Ok i jest juz wtepny rig. Musze teraz troszke go podkrecic oraz dodac/ zmienic troszke obiektow kontrolnych i bedzie git. Animcji twarzy na razie nie ruszam gdyz nie wiem nawet czy animka ktora zrobie bedzie warta pokazania a szkoda tracic czas na szejpy i rig twarzy.

Napisano

sorki, musiałem po prostu poczekać aż graficzka się wgra, wszystko ok, model na razie prezentuje się jak na moje oko bezbłędnie, pozdro i powodzenia

Napisano

A ja jestem ciekaw co sie stanie jak podniesie rece o gory nad glowe.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.