Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć wszystkim.

Długo się przymierzałam do założenia teczki w tym dziale :)

Mam nadzieję na konstruktywną krytykę i porady. Oto moja ostatnia praca z wykorzystaniem matte paintingu:

2n8yexc.jpg

001

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej, witamy na forum. Ciało tego potwora wyszło niestety bardzo płaskie. Dodatkowo tkanina wisi na nim jak na krześle (czymś prawie płaskim) a nie na owalu co jeszcze pogłębia ten efekt. Ja bym jeszcze zmienił tą czcionkę na napis ręczny( taki już zniszczony przez upływ czasu) i będzie cacy. Pozdrawiam

Napisano

Dodatkowo sposób w jaki siedzi laska na tym smoku sprawia wrażenie jak by go tam coś spłaszczyło w tym punkcie z tkaniną. Ale woda, skały i tło całkiem cacy. Jak byś poprawił trochę laskę i sposób wiszenia tkaniny na smoku było by dużo lepiej. No i ten znak trochę nie pasuje, tj. pomysł dobry, ale chyba lepiej by się sprawdziła sama tabliczka leżąca na ziemi i trochę poszarpana przez czas.

Napisano
  • Autor

Próbowałam się uporać z pierwszą wrzuconą tu pracą, sugerując się waszymi podpowiedziami, ale nie byłam zadowolona z efektów więc do tej pory mimo dobrych intencji grafika pozostała bez zmian. W ogóle wydaje mi sie, ze spory problem mam z kompozycją

Po długiej przerwie wrzucam szkice postaci:

sketches_by_meiverin-d92gz6r.jpg

Napisano
  • Autor

Najnowsze prace, w różnych stylach. Komentarze, porady mile widziane

halo_by_meiverin-d9n2q96.jpg

gift_by_meiverin-d9nsdug.jpg