Napisano 13 Kwiecień 20159 l Cześć wszystkim. Długo się przymierzałam do założenia teczki w tym dziale :) Mam nadzieję na konstruktywną krytykę i porady. Oto moja ostatnia praca z wykorzystaniem matte paintingu: 001
Napisano 14 Kwiecień 20159 l Hej, witamy na forum. Ciało tego potwora wyszło niestety bardzo płaskie. Dodatkowo tkanina wisi na nim jak na krześle (czymś prawie płaskim) a nie na owalu co jeszcze pogłębia ten efekt. Ja bym jeszcze zmienił tą czcionkę na napis ręczny( taki już zniszczony przez upływ czasu) i będzie cacy. Pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 20159 l Dodatkowo sposób w jaki siedzi laska na tym smoku sprawia wrażenie jak by go tam coś spłaszczyło w tym punkcie z tkaniną. Ale woda, skały i tło całkiem cacy. Jak byś poprawił trochę laskę i sposób wiszenia tkaniny na smoku było by dużo lepiej. No i ten znak trochę nie pasuje, tj. pomysł dobry, ale chyba lepiej by się sprawdziła sama tabliczka leżąca na ziemi i trochę poszarpana przez czas.
Napisano 23 Lipiec 20159 l Autor Próbowałam się uporać z pierwszą wrzuconą tu pracą, sugerując się waszymi podpowiedziami, ale nie byłam zadowolona z efektów więc do tej pory mimo dobrych intencji grafika pozostała bez zmian. W ogóle wydaje mi sie, ze spory problem mam z kompozycją Po długiej przerwie wrzucam szkice postaci:
Napisano 13 Styczeń 20169 l Autor Najnowsze prace, w różnych stylach. Komentarze, porady mile widziane