Napisano 13 Kwiecień 20159 l Witam, mam zanimowaną kamerę, w jednym kluczu patrzy ona w jedno miejsce, w innym w inne miejsce, i teraz chodzi o to, że mam taki problem: Nie jest ona w żadnym kluczu ustawiona dokładnie, i nie mogę tego zmienić, tzn. chodzi o jej rotację, w jednym kluczu czy to jej target, czy ona sama, ma oś rotacji np. na 89, chcę żeby było dokładnie, i chcę ustawić rzecz jasna na 90 stopni, ale kiedy wpisuję w pole liczbę "90", zmienia się uporczywie na 89 i tak, chcę więc kliknąć suwak o jeden raz do góry żeby wskoczyło na 90, ale również totalna olewka. Dzieje się tak czy to przy rotacji po osi z, czy x, czy y, a więc jak zrobić, żeby w tych kluczach w których chcę, było ona ustawiona dokładnie?, czyli np. x na 0, y na 180, a z na 90?
Napisano 5 Maj 20159 l Spróbuj w "Graph Editors-> Track view - Curve Editor" zaznacz klucz, potem z listy rozwijanej po prawej wybierz z "Transform -> ... Position" i w lewym dolnym rogu w któreś z dwóch rubryk , zmień wartość na jaką chcesz (trzeba to chyba zrobić dla każdej pozycji) Edytowane 5 Maj 20159 l przez lsebastian