Napisano 22 Kwiecień 20159 l Wypaliłem sobie animację rybki na 48 klatkach i chciałem ją eksportować do FBX by wykorzystać ją w innym programie lecz po wykonaniu eksportu do FBX niestety nie porusza się już. Eksportowałem z włączonym bejkowaniem i bez lecz nic to nie zmieniło. Poniżej wrzucam to co chcę eksportować czyli tylko mesh z wypalonym ruchem. Rybka nie posiada żadnych kości jeśli to miałoby mieć jakiekolwiek znaczenie. Jakieś wskazówki?
Napisano 22 Kwiecień 20159 l Zeby byla zapisana animacja, musza byc kosci, format FBX nie keszuje vertexow.
Napisano 22 Kwiecień 20159 l fbx nie musi miec kosci w animacji. Sam wrzucam aniamcje do u4 bez kosci. W opcjach przy exporcie musisz miec zaznaczone ze exportujesz animacje. Albo w imporcie w innym sofcie masz problem .Podobnie mialem z u4 ale to rozgryzlem. Sprobuj wexportowac i zainportowac zpowrotem dp mayi ten obiekt to wyjasni Ci gdzie lezy problem.
Napisano 29 Kwiecień 20159 l A model jest zeskinowany? Czy parentowany na hierahi? jak parentowany to zrob skiny. Tylko odparentuj wczesniej.