ActualRobot Napisano 29 Kwiecień 2015 Napisano 29 Kwiecień 2015 Wyprzedaż nagród ciąg dalszy. Nie zajmuję się kompletnie 3D, więc niepotrzebne mi te bajery: choice of Substance Painter OR Substance Designer 1 year of Verold Pro Memberships 6-month subscription to 3dcreative e-magazine Nie mam żadnego pomysłu cenowego, jeśli ktoś coś sensownego zaproponuje, to chętnie odstąpię. Na ten moment jeśli ktoś się zdecyduje, to staje się posiadaczem na takiej zasadzie, że ja poza nabywającym nie mam żadnego dostępu do tych usług- tzn. podaję jego maila jako tego, który odbiera nagrodę. Pozdrawiam!
Sebazx6r Napisano 13 Maj 2015 Napisano 13 Maj 2015 Ten substance painter designer to bez ograniczen czasowych?
ApaczoS Napisano 13 Maj 2015 Napisano 13 Maj 2015 Zignoruj moją wiadomość. Właśnie odkryłem Live Indie :)
ActualRobot Napisano 13 Maj 2015 Autor Napisano 13 Maj 2015 Ten substance painter designer to bez ograniczen czasowych? Tak to rozumiem (w nagrodach ta pozycja widnieje jako "choice of Substance Painter OR Substance Designer"). Jeśli by się okazało inaczej, dostajesz refund ode mnie. Cena- 300 zł. Zwróć uwagę, że to jest painter LUB designer. Zapraszam na PM jeśli się zdecydujesz;) Zignoruj moją wiadomość. Właśnie odkryłem Live Indie :) Roger that;)
Sebazx6r Napisano 13 Maj 2015 Napisano 13 Maj 2015 A to wersja komercyjna PRO czy Indie xD?. Bo jak tak to Paintera moglbym wziaść xD bo cena bajka.
ActualRobot Napisano 13 Maj 2015 Autor Napisano 13 Maj 2015 A to wersja komercyjna PRO czy Indie xD?. Bo jak tak to Paintera moglbym wziaść xD bo cena bajka. CHYBA Indie ;) Piszę PMa.
Rekomendowane odpowiedzi