Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

postanowiłem, żeby już tego nie kończyć(bo mi się ni chce).Aha i Pracka nie ma przesłania.

nogaipani.jpg

i jeszcze wersja z filtrem

poster.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nie spałem, nie jadłem, prawie umarłem, każdą minutą mojej egzystencji rozkodowywałem przekaz, aż zadałem sobie trud przeczytania co napisałes....

Napisano
  • Autor

bo ludzie się mnie zawsze pytają- czy to ma jakieś przesłanie. A moim zdaniem przesłania są głupie!!

Napisano
A moim zdaniem przesłania są głupie!!

mam nadzieję, że twe potomstwo nie będzie liczne jak buddy, bo z czego by żył artysta w świecie kolegialka?

Zawsze można się przekwalifikować na malarza pokojowego, albo modelować samochody :D

Napisano
A moim zdaniem przesłania są głupie!!

no nareszcie jakis swoj chlop!... jasne ze sa glupie... jak chce cos powiedziec to to mowie... to bardzo praktyczne... polecam...a artysci do gazu ;)... no ale proponuje uciac ten offtopic bo to ma spory potencjal syfogenny...

praca jest ciekawa... ma specyficzny kolegaalkowski klimacik :)... szczegolnie ten palec w lewym gornym rogu jest intrygujacy;)...

Napisano
Jest to miesjce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE (2D) !

postanowiłem, żeby już tego nie kończyć

poza tym - mamy nikifora!

Napisano

Ten dzial to teraz przeciez "Galeria 2D (Finished works 2D & WIP)" wiec wipy tez tu mozna wkladac.

Ale wracajac do tematu. Kolejna praca ktora poprawila mi humor w ten jesienny wieczor. Swietne! Ale nie pytam skad pomysl na nia.

Napisano

mała sprzeczność opisu i nazwy adek.

pracka jest chora tematycznie. technicznie jeszcze biedota, ale ten pan kiedyś zawojuje świat :)

Napisano
  • Autor
ale ten pan kiedyś zawojuje świat :)

no a jak;)

A wracając do przesłań, to nie przepadam za nimi, chyba że

1) są ewidentnym symbolem czegoś( np. samotność, ból itp)

2) są w skierowane w jakiejś oczywistej sprawie( sprzeciw jakimś poglądom)

pozostałe są z reguły bardzo płytkie

Napisano

przesłanie przesłaniem a praca jest kiepska mimo całej sympatii dla ciebie.

fajny temat ale zła kompozycja i warsztat ktory dazy do dobrego a nie jest.

dla mnie to kicz który probuje nie byc kiczem dlatego mi sie nie podoba.

Napisano

no zgadzam sie że po prostu słabe. wypowiedzi o "przesłaniach" (eh) nie komentuje:)

Napisano

a ztym filtrem to już przegiąłes na maxa, stary :) pozdro

Napisano

Już się rozpisałem ale stwierdziłem że nie warto. Powiem tylko tyle... daleko jej do słynnych sedesów (które powaliły mnie na kolana i zapisały się już chyba na stałe w mojej pamięci ;) ).

Napisano

Praca perfekcyjna... chyba sie conieco odbije na mojej kolejnej pracy, mam pomysl... :)