kolegaalek Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 postanowiłem, żeby już tego nie kończyć(bo mi się ni chce).Aha i Pracka nie ma przesłania. i jeszcze wersja z filtrem
Salvator Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 nie spałem, nie jadłem, prawie umarłem, każdą minutą mojej egzystencji rozkodowywałem przekaz, aż zadałem sobie trud przeczytania co napisałes....
kolegaalek Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 bo ludzie się mnie zawsze pytają- czy to ma jakieś przesłanie. A moim zdaniem przesłania są głupie!!
Salvator Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 A moim zdaniem przesłania są głupie!! mam nadzieję, że twe potomstwo nie będzie liczne jak buddy, bo z czego by żył artysta w świecie kolegialka? Zawsze można się przekwalifikować na malarza pokojowego, albo modelować samochody :D
sir_Bols Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 A moim zdaniem przesłania są głupie!! no nareszcie jakis swoj chlop!... jasne ze sa glupie... jak chce cos powiedziec to to mowie... to bardzo praktyczne... polecam...a artysci do gazu ;)... no ale proponuje uciac ten offtopic bo to ma spory potencjal syfogenny... praca jest ciekawa... ma specyficzny kolegaalkowski klimacik :)... szczegolnie ten palec w lewym gornym rogu jest intrygujacy;)...
mCh Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Jest to miesjce gdzie możecie zamieszczać UKOŃCZONE PRACE (2D) ! postanowiłem, żeby już tego nie kończyć poza tym - mamy nikifora!
adek Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Ten dzial to teraz przeciez "Galeria 2D (Finished works 2D & WIP)" wiec wipy tez tu mozna wkladac. Ale wracajac do tematu. Kolejna praca ktora poprawila mi humor w ten jesienny wieczor. Swietne! Ale nie pytam skad pomysl na nia.
mCh Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 mała sprzeczność opisu i nazwy adek. pracka jest chora tematycznie. technicznie jeszcze biedota, ale ten pan kiedyś zawojuje świat :)
kolegaalek Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 ale ten pan kiedyś zawojuje świat :) no a jak;) A wracając do przesłań, to nie przepadam za nimi, chyba że 1) są ewidentnym symbolem czegoś( np. samotność, ból itp) 2) są w skierowane w jakiejś oczywistej sprawie( sprzeciw jakimś poglądom) pozostałe są z reguły bardzo płytkie
buczer Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 przesłanie przesłaniem a praca jest kiepska mimo całej sympatii dla ciebie. fajny temat ale zła kompozycja i warsztat ktory dazy do dobrego a nie jest. dla mnie to kicz który probuje nie byc kiczem dlatego mi sie nie podoba.
spoon Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 no zgadzam sie że po prostu słabe. wypowiedzi o "przesłaniach" (eh) nie komentuje:)
spoon Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 a ztym filtrem to już przegiąłes na maxa, stary :) pozdro
Batou Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Już się rozpisałem ale stwierdziłem że nie warto. Powiem tylko tyle... daleko jej do słynnych sedesów (które powaliły mnie na kolana i zapisały się już chyba na stałe w mojej pamięci ;) ).
Mateusz Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 Praca perfekcyjna... chyba sie conieco odbije na mojej kolejnej pracy, mam pomysl... :)
Rekomendowane odpowiedzi