Tempe Napisano 4 Maj 2015 Share Napisano 4 Maj 2015 Taki tam odkurzony projekt zainspirowany pewną pracą. 3ds max / keyshot / photoshop. http://postimg.org/image/offnarcv9/full/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 6 Maj 2015 Share Napisano 6 Maj 2015 Jak dla mnie wyglada tok spoko :). Nie rozumiem skąd ten minu Ci sie znalazl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 6 Maj 2015 Autor Share Napisano 6 Maj 2015 Jak dla mnie wyglada tok spoko :). Nie rozumiem skąd ten minu Ci sie znalazl. Już dwa. :D To jasne, że może się nie podobać i ktoś poziom pracy może uznać za niski ale miło jest w takiej sytuacji poza prostym minusem dostać jakiś krytyczny komentarz. :) W końcu na tym to polega.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 7 Maj 2015 Share Napisano 7 Maj 2015 A czym sie inspirowales? Przyznam ze zamiast tych minusow lepsze by byly slowa krytyki. Jak dla mnie praca jest fajna mechaniczny owad. Troche sterylny ale spoko. Owad moglby byc troche wyzej w tej kompozycji centralnej bardziej by skupial wzrok. Tak tak tam opinia. Moze tak latwiej bedzie ogladac twoja prace: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 7 Maj 2015 Autor Share Napisano 7 Maj 2015 A czym sie inspirowales? Przyznam ze zamiast tych minusow lepsze by byly slowa krytyki. Jak dla mnie praca jest fajna mechaniczny owad. Troche sterylny ale spoko. Owad moglby byc troche wyzej w tej kompozycji centralnej bardziej by skupial wzrok. Tak tak tam opinia. Moze tak latwiej bedzie ogladac twoja prace: Nawet nie tyle inspirowałem co dostałem taki "impuls" aby coś z tym modelem zrobić. Wykonałem go dawno temu. :) Przeglądałem jakiś czas temu prace na WIPIE i ktoś pracował nad podobnym motywem. To tyle. Dziękuje Ci za komentarze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi