Napisano 9 Maj 20159 l Witam. Przymierzam się do kupna dwóch monitorów dokładnie chodzi mi oEIZO EV2455-BK i teraz tak jaka karta graficzna jest potzrebna pod takie dwa monitory cena nie gra roli no przepraszam jeżeli karta będzie kosztowała 2500 zł to wiadomo że nie dam tyle.
Napisano 9 Maj 20159 l Jeden monitor możesz trzymać na integrze, a ten ,,główniejszy" wrzucić na grafikę, co znaczy, że nie musisz mieć jakiegoś specialnego zestawu pod taką konfigurację.
Napisano 9 Maj 20159 l Autor no dobra ale np jak zamierzam sobie pograć odrazu na dwóch monitorach to co w tedy
Napisano 9 Maj 20159 l Mam gtx660 i on juz ma DVI. Mam podlaczone co prawda jeden EIZO CS240 i drugi to jakis stary samsung ale. Chyba bardziej chodzi w jaki rozdzialkach te monitory beda dzialac. Mysle ze GTX960 wystarczy okolo 1000 kosztuje no moze 900zl.
Napisano 9 Maj 20159 l To celownik/środek ekranu będziesz miał na styku, co ze względu na szerokość ramki(nawet taką jaką ma ten Eizo) będzie ci przeszkadzało. Do gry można używać koniguracji z jednym monitorem lub wielokrotnością liczby 3. A żeby pograć na 3 w rozdzielczości 1920x1200 potrzebowałbędziesz przynajmniej SLI z 970, czy 960.
Napisano 11 Maj 20159 l Grańsko podbija trochę grafikę i jednak trzeba trochę inaczej konfigurować. Serwis komputerów wtedy nie będzie tobie potrzebny bo wyżyłowane na maksa są te podzespoły. Chyba że strzał napięcia…
Napisano 11 Maj 20159 l a moze dodać skrypt, że dla osób poniżej 10postów każdy link przenosi np. na Pajacyka czy coś? Oczywiście userowi wyświetlałaoby się normalnie innym już nie :D