MPająk Napisano 11 Maj 2015 Share Napisano 11 Maj 2015 Witam, Dawno niczego nie wrzucałem, w ciągu ostatniego roku zabierałem się kilkakrotnie za prywatne nie komercyjny projekt, ale zapał szybko przemijał. Poniżej projekt który udało mi się niedawno skoczyć Software: 3d max 2015, Vray i Gimp... Proszę śmiało komentować pozdrawiam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vizpeople Napisano 11 Maj 2015 Share Napisano 11 Maj 2015 Bardzo fajna praca. Może nie jest tego dużo ale wystarczyło żeby stworzyć fajny klimat :) Pozdrawiam AG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Maj 2015 Share Napisano 11 Maj 2015 Bardzo klimatyczna super :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 13 Maj 2015 Autor Share Napisano 13 Maj 2015 Dziękuje, fajnie że się podoba ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 Ogólnie bardzo fajnie się to prezentuje, zwłaszcza materiały i kolorystyka. Osobiście dopracowałbym ogień i drewno w kominku. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi