Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Moje parametry to:monitor miro 17, 1,6 Athlon XP 256 DDR ram i GeForce2 Ti 64DDR...mam Windowsa XP...a przy 15000 poligonow ledwo co moge poruszac sie w viewportach... nie wiem o co chodzi...mam najnowsze sterowniki... zwiekszylem plik stronicowania na dysku i nic... mozecie mi jakos pomoc? Z gory dziekuje:)

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 791
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

15000 i się tnie ????????? ale kicha :/ a jak masz ustawione drivery w maxie ?? u mnie najlepiej chodzi na direct 3d i direct x 8.1 - jeśli masz inaczej to sprawdź tak :)

ps: po co piszesz monitor i to jeszcze na pierwszym miejscu ?? ma on według ciebie jakiś wpływ na wydajność ?? :D :D :D :D

Napisano

a ja mam monitor 17 LG stary jakiś duron 1,4 256DDR RAdeon 9200 SE 128MB i winde 2000 i tnie mi dopiero powyzej 1mln na direct3d directx9.0 :) więc coś ci działa w tle :)

PS monitor napisałem z przodu bo wpłuywa on na wydajnosć mojej pracy :P an 60HZ poprostu się patrzeć nie dalo :P

Napisano
  • Autor

Nie wiem dlaczego napisalem o monitorze...tak jakos...i on nie wplywa na wydajnosc pracy;) no ale... probowalem i w directX i w openGL i tak samo LIPA...a dla jasnosci to wcale sie nie pomylilem tnie mi sie przy 15000 poly (Pietnascie tysiecy- slowinie) zeby nie bylo ze o jedno zero za malo:) macie na to jakas szczepionke?;)

Napisano

GeForce2 Ti 64DDR przerob go Riva Tunerem na Quadro

Napisano

zainstaluj nową c-dillę. u mnie pomogło (konflikt z Norton Internet Security).