Cerebrate Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 Hej, dawno nic nie wrzucałem więc postanowiłem nadrobić. Chciałbym pokazać rendery z wizualizacji mojego motocyklu Hondy Cb w stylu Brat Style. Dodam że model powstał na bazie projektu i przebudowy mojej Hondy którą przerabiałem w garażu przez zimę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 25 Maj 2015 Share Napisano 25 Maj 2015 Druga wizka chyba jabardziej mi się podoba , chociaż popracowałbym jeszcze nad materiałami w całym projekcie. Podłoże na którym stoi - jest strasznie przeskalowane i wygląda jakby motocykl był zabawkowy. Zróżnicowałbym trochę chromy , aby nie były takie piękne. Manetki rozumiem , że są gumowe ? Dodałbym trochę brudów i bumpów na elementy gumowe - są za piękne. Ostatnie ujęcie również mi się podoba, ale zastanawiam się nad załamanie baku - czy jest on aż tak ostry ? To żółtawe światło coś mi też nie leży , popróbował bym trochę pozmieniać. Projekt spoko, choć za stylem ala cafe racery nie przepadam, za dużo prześwitów, ale to tylko moje zdanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 25 Maj 2015 Autor Share Napisano 25 Maj 2015 Dzięki. Care Racery to ciężki temat :) trzeba lubić i o gustach sie nie dyskutuje. Najfajniejsze jest to że są lekkie i dostają kopa. I fakt troche monotonnie potraktowałem chromy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Wolę jak są wielkie i cieżkie i też mają kopa :) , ale tak jak mówisz o gustach się nie dyskutuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 co jest baza Honda CB...ale jaka pojemnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Znając życie 750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2013 Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Świetny model, bardzo ładna prezentacja, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 26 Maj 2015 Share Napisano 26 Maj 2015 Z czaslym szacunkiem do 750 temu modelowi troche brakuje. Przede wszystkim powinny byc 4 cylindry = 4 wydechy. Pozatym jest wiele niescislosci w modelu silnika jak i calego modelu. Nie wiem czy sprawdzales dostepnosc takich rozmiarow opon, ale uwazam ze jak juz cos wizualizowac to tak jak bedzie to naprawde wygladalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerebrate Napisano 29 Maj 2015 Autor Share Napisano 29 Maj 2015 Hej. Dzięki za komentarze:) Ja nic o pojemności nie pisałem :) - dokładnie wzorowałem się na moich planach co do przeróbki Hondy CB 450 N. Większość rzeczy zachowana, Nie musiałem dopieszczać każdej śrubki w silniku bo nie był mi potrzebny przy renowacji. @cucsoniuss - na oponie jest napisane co to za firma ;) i wszystko jasne, Swoje ściągałem z USA Tu Finalny Projekt (bez kierownicy - może kiedyś :) ) Na razie fota komórką, czekam na pogodę. Proszę nie oceniajcie realnego motocuklu nie miejsce na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi