Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam, pierwszy post w 2d

wlasciwie umieszczam to tylko po to zeby uslyszec co o tym myslicie, zadna rewelacja, kilkadziesiat minut roboty ;)

moze pozamieszczam tu wiecej rzeczy kiedy wykryje choc malutka aprobate :)

obrazek:

http://www.kome.website.pl/dirtythings.jpg

ps. jak zamieszczam posta to na dole pisze 'html code is off' a ja chcialbym tu zamiescic linka, po kliknieciu ktorego otworzyloby sie nowe okno z adresem mojego obrazka - jak to zrobic?

:D

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kompozycja mi się nie podoba, ale być może się nie znam i to taki tapeciarski styl:) Widać, że umiesz lepiej szpoa ode mnie obsługiwać- bo ja bym takiego czegś nie zrobił- ale ja to nikim jestem, więc nie traktuj ego jako komplement. I gramatyki nizna i niewiem ze czasowniki z nie piszemy oddzielnie.

p.s- masz 75 postów i nie wiesz, że można je edytować?!

Napisano

drugie jest b. słabe. nie podoba mi się sposób, w jakim zamazujesz fonty. pierwsze już lepsze. tło to jakieś, ewidentnie brushe, także dużo się nie namęczyłeś. fonty lepsze, ale znowu taka sztampa. brakuje mi w tych pracach elementu otwierającego przestrzeń, jakiejś trójwymiarowości, czy choćby wielopłaszczyznowości.

Napisano
  • Autor

aha, tlo to kilka brushow z neta a kilka to brushe ze scanow, np papieru, tektury, plam z atramentu itp.

Napisano

praca 1. nielubie takich rzeczy... wiec niepowiem NIC.

2. spoko, tylko ten gradient...

za duzo tresci i formy, przegadane i przebajerowane, efekty uzyte przez Ciebie sa raczej nieuzasadnione, ogolnie polecam Chipsy ketchupowe z Biedronki! ;)

Napisano

ueee... po tytule dirty things spodziewalem sie czegos... hmm... bardziej nagiego? ;)

no mi sie niebardzo podoba... zeby nie powiedziec ze zupelnie... jakies dziwne tlo i napis... no jakos mi to nie wchodzi...

co do tego czy link dziala to tak jak pisal harseisis trza wkleic do okienka (moze niedzialac na operze... tak jak u mnie np)