polka dot Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 witam, pierwszy post w 2d wlasciwie umieszczam to tylko po to zeby uslyszec co o tym myslicie, zadna rewelacja, kilkadziesiat minut roboty ;) moze pozamieszczam tu wiecej rzeczy kiedy wykryje choc malutka aprobate :) obrazek: http://www.kome.website.pl/dirtythings.jpg ps. jak zamieszczam posta to na dole pisze 'html code is off' a ja chcialbym tu zamiescic linka, po kliknieciu ktorego otworzyloby sie nowe okno z adresem mojego obrazka - jak to zrobic? :D
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 hmmm widze ze samo dziala - traktujcie jakby 'ps.' nie bylo :D
kolegaalek Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 kompozycja mi się nie podoba, ale być może się nie znam i to taki tapeciarski styl:) Widać, że umiesz lepiej szpoa ode mnie obsługiwać- bo ja bym takiego czegś nie zrobił- ale ja to nikim jestem, więc nie traktuj ego jako komplement. I gramatyki nizna i niewiem ze czasowniki z nie piszemy oddzielnie. p.s- masz 75 postów i nie wiesz, że można je edytować?!
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 nie chce zakladac nowego watka, kolejne nic bez przeslania ;) http://www.kome.website.pl/reality.jpg
mCh Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 drugie jest b. słabe. nie podoba mi się sposób, w jakim zamazujesz fonty. pierwsze już lepsze. tło to jakieś, ewidentnie brushe, także dużo się nie namęczyłeś. fonty lepsze, ale znowu taka sztampa. brakuje mi w tych pracach elementu otwierającego przestrzeń, jakiejś trójwymiarowości, czy choćby wielopłaszczyznowości.
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 2d :D dzieki za posty, bede mial cos lepszego to dam, tymczasen zostaje w 3d :)
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 aha, tlo to kilka brushow z neta a kilka to brushe ze scanow, np papieru, tektury, plam z atramentu itp.
Salvator Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Not Found The requested URL /image_piwko.php was not found on this server. Apache Server at http://www.aidahosting.com Port 80
polka dot Napisano 5 Październik 2004 Autor Napisano 5 Październik 2004 jezeli nie dziala to daj odswierz, a jezeli wtedy nie zadziala to trudno :(
harseisis Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 wklej tego linka całego do pustego okienka. zadziała. przynajmniej u mnie działa
Mateusz Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 praca 1. nielubie takich rzeczy... wiec niepowiem NIC. 2. spoko, tylko ten gradient... za duzo tresci i formy, przegadane i przebajerowane, efekty uzyte przez Ciebie sa raczej nieuzasadnione, ogolnie polecam Chipsy ketchupowe z Biedronki! ;)
sir_Bols Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 ueee... po tytule dirty things spodziewalem sie czegos... hmm... bardziej nagiego? ;) no mi sie niebardzo podoba... zeby nie powiedziec ze zupelnie... jakies dziwne tlo i napis... no jakos mi to nie wchodzi... co do tego czy link dziala to tak jak pisal harseisis trza wkleic do okienka (moze niedzialac na operze... tak jak u mnie np)
Rekomendowane odpowiedzi