@seba@ Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 (edytowane) Witam, Nieśmiało prezentuję kilka ostatnich prac komercyjnych. 3dsmax, vray, PS, zieleń wyhodowana w growfx. Po kliknięciu w obrazek można zobaczyć większą rodzielczość :) Pozdrawiam Seba Edytowane 19 Czerwiec 2015 przez @seba@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Bardzo przyjemne wizki na pierwszych dwóch masz fajne zielsko, las iglasty trochę za jednorodny przydałaby się jakaś wariacja :) odrobinę bym niebo zdesaturował :) Hmmm pewnie nie będzie dużego odzewu bo ostatnio wszyscy mają "bzika " coronowego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hris Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Bardzo przyjemne wizki na pierwszych dwóch masz fajne zielsko, las iglasty trochę za jednorodny przydałaby się jakaś wariacja :) odrobinę bym niebo zdesaturował :) Hmmm pewnie nie będzie dużego odzewu bo ostatnio wszyscy mają "bzika " coronowego :) Corona namieszała ludziom w głowach i kompach, ale się nie dziwię bo mi też :) Niemniej bardzo mi się podobają te wizki - światło, kolorystyka i dobrze rozmieszczona zieleń. Dobre modele, z jakich kolekcji korzystasz, czy może robisz sam wszystkie lub niektóre? Rzekłbym - całość przedstawia jakość "taka wyższa półka wizek katalogowych". Drewno na elewacjach wyszło wyśmienicie. Mi niebo podoba się takie jakie jest teraz. Gratuluję ciężkiej ale super wykonanej pracy, pozdrawiam i czekam na więcej postów - może masz jakieś wizki z bliższych ujęć - czyli jakieś wejście do budynku, widok na sam tarasik etc. :) Pozdrawiam Hris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Cześć, dziękuję za pozytywny odzew! Trawa, drzewa, krzaki wszystko jest moje, nie korzystam kompletnie z żadnych gotowców. Pozdrawiam Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Hris dłuzej w niej posiedzisz to już nie będziesz taki na hura jak każdy renderer ma swoje jasne i ciemne strony :) Nie zwróciłeś chyba uwagi Ze autor napisał ze "roślinki wyhodowane growfx" https://exlevel.com/features/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@seba@ Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Wszytskie, wszytskie :) Skalpel albo ja źle odczytałem twój ostatni post albo coś usunąłeś. Wszytskie modele zieleni w wizkach są moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skalpel3d Napisano 22 Czerwiec 2015 Share Napisano 22 Czerwiec 2015 @seba@ odczytałeś dobrze ale pisałem coś do kogoś innego i wlazło do twojego postu i skasowałem. Czysta ciekawość jak praca z growfx, bo sam do zielska używam speedtree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi