@seba@ Napisano 19 Czerwiec 2015 Napisano 19 Czerwiec 2015 (edytowane) Witam, Nieśmiało prezentuję kilka ostatnich prac komercyjnych. 3dsmax, vray, PS, zieleń wyhodowana w growfx. Po kliknięciu w obrazek można zobaczyć większą rodzielczość :) Pozdrawiam Seba Edytowane 19 Czerwiec 2015 przez @seba@
skalpel3d Napisano 22 Czerwiec 2015 Napisano 22 Czerwiec 2015 Bardzo przyjemne wizki na pierwszych dwóch masz fajne zielsko, las iglasty trochę za jednorodny przydałaby się jakaś wariacja :) odrobinę bym niebo zdesaturował :) Hmmm pewnie nie będzie dużego odzewu bo ostatnio wszyscy mają "bzika " coronowego :)
Hris Napisano 22 Czerwiec 2015 Napisano 22 Czerwiec 2015 Bardzo przyjemne wizki na pierwszych dwóch masz fajne zielsko, las iglasty trochę za jednorodny przydałaby się jakaś wariacja :) odrobinę bym niebo zdesaturował :) Hmmm pewnie nie będzie dużego odzewu bo ostatnio wszyscy mają "bzika " coronowego :) Corona namieszała ludziom w głowach i kompach, ale się nie dziwię bo mi też :) Niemniej bardzo mi się podobają te wizki - światło, kolorystyka i dobrze rozmieszczona zieleń. Dobre modele, z jakich kolekcji korzystasz, czy może robisz sam wszystkie lub niektóre? Rzekłbym - całość przedstawia jakość "taka wyższa półka wizek katalogowych". Drewno na elewacjach wyszło wyśmienicie. Mi niebo podoba się takie jakie jest teraz. Gratuluję ciężkiej ale super wykonanej pracy, pozdrawiam i czekam na więcej postów - może masz jakieś wizki z bliższych ujęć - czyli jakieś wejście do budynku, widok na sam tarasik etc. :) Pozdrawiam Hris
@seba@ Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 Cześć, dziękuję za pozytywny odzew! Trawa, drzewa, krzaki wszystko jest moje, nie korzystam kompletnie z żadnych gotowców. Pozdrawiam Seba
skalpel3d Napisano 22 Czerwiec 2015 Napisano 22 Czerwiec 2015 Hris dłuzej w niej posiedzisz to już nie będziesz taki na hura jak każdy renderer ma swoje jasne i ciemne strony :) Nie zwróciłeś chyba uwagi Ze autor napisał ze "roślinki wyhodowane growfx" https://exlevel.com/features/
@seba@ Napisano 22 Czerwiec 2015 Autor Napisano 22 Czerwiec 2015 Wszytskie, wszytskie :) Skalpel albo ja źle odczytałem twój ostatni post albo coś usunąłeś. Wszytskie modele zieleni w wizkach są moje.
skalpel3d Napisano 22 Czerwiec 2015 Napisano 22 Czerwiec 2015 @seba@ odczytałeś dobrze ale pisałem coś do kogoś innego i wlazło do twojego postu i skasowałem. Czysta ciekawość jak praca z growfx, bo sam do zielska używam speedtree
Rekomendowane odpowiedzi