Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Nieśmiało prezentuję kilka ostatnich prac komercyjnych.

3dsmax, vray, PS, zieleń wyhodowana w growfx.

Po kliknięciu w obrazek można zobaczyć większą rodzielczość :)

6564_back_lr_zpsrawfxcyv.jpg

6567_lr_zpsrtqaikbr.jpg

6562_lr_zpso94mkvxd.jpg

tk_17_01_lr_zps3nq6nvtt.jpg

Pozdrawiam

Seba

Edytowane przez @seba@
  • Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo przyjemne wizki na pierwszych dwóch masz fajne zielsko, las iglasty trochę za jednorodny przydałaby się jakaś wariacja :) odrobinę bym niebo zdesaturował :) Hmmm pewnie nie będzie dużego odzewu bo ostatnio wszyscy mają "bzika " coronowego :)

Napisano
Bardzo przyjemne wizki na pierwszych dwóch masz fajne zielsko, las iglasty trochę za jednorodny przydałaby się jakaś wariacja :) odrobinę bym niebo zdesaturował :) Hmmm pewnie nie będzie dużego odzewu bo ostatnio wszyscy mają "bzika " coronowego :)

Corona namieszała ludziom w głowach i kompach, ale się nie dziwię bo mi też :) Niemniej bardzo mi się podobają te wizki - światło, kolorystyka i dobrze rozmieszczona zieleń. Dobre modele, z jakich kolekcji korzystasz, czy może robisz sam wszystkie lub niektóre? Rzekłbym - całość przedstawia jakość "taka wyższa półka wizek katalogowych". Drewno na elewacjach wyszło wyśmienicie. Mi niebo podoba się takie jakie jest teraz. Gratuluję ciężkiej ale super wykonanej pracy, pozdrawiam i czekam na więcej postów - może masz jakieś wizki z bliższych ujęć - czyli jakieś wejście do budynku, widok na sam tarasik etc. :)

Pozdrawiam

Hris

Napisano

Cześć, dziękuję za pozytywny odzew! Trawa, drzewa, krzaki wszystko jest moje, nie korzystam kompletnie z żadnych gotowców.

Pozdrawiam

Seba

Napisano

Wszytskie, wszytskie :) Skalpel albo ja źle odczytałem twój ostatni post albo coś usunąłeś. Wszytskie modele zieleni w wizkach są moje.

Napisano

@seba@ odczytałeś dobrze ale pisałem coś do kogoś innego i wlazło do twojego postu i skasowałem. Czysta ciekawość jak praca z growfx, bo sam do zielska używam speedtree

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności