Gość ervil Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 http://mamtogdzies.fm.interia.pl/truth.avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 To jakas prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 hmm... tak istotnie bardzo ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 jestem zachwycony. a teraz wez monitor, ubierz go sobie na głowe, kablem od myszki obwin sobie szyje a karte graficzna wsadz sobie do ucha. to taka moja mała rada, bedzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 chyba jednak rozumiem tego pana bo też mnie poniosło to jak zobaczyłem ,że Corion gorzej wypadł od tego badziewia na DTM co miało 3. miejsce To był temat Maximum 3d a nie pomysł na abstrakcje. Chyba jury coś się pomieszało bo wg. mnie to trudniej zrobić coś a`la Corion i co pokazuje możliwości grafika niż kulki, które są pokazane przez pół godziny. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Hmm wasze wypowiedzi sklonily mnie do obejrzenia tego tworu, sciagam... ...eee to jakaś forma protestu czy czysta prowokacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 tak hmmm hmmm - idę po Red Bula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Ale spójrzmy na to z pozytywnej strony, przynajmniej plik jest mały i nie trzeba kilka godzin czekać aby hmm... "to" zobaczyć:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 tak racja, można go szybko usunąć i nie zajmuje wiele miejsca w koszu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 sa tez minusy: jest na interii ;) P.S. bylbym zapomnial, jeszcze jedna rada, zjedz sobie klawiature - dobra na niestrawnosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 nie wiem o co chodzi, i się nie dowiem, bo odnośnik nie działa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 jeśli nie byliście na DTM to raczej nie będziecie wiedzieć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrRychu Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 sorry za OT było wspomniane o Crionie, był wystawiony? ale już w wersji z soundtrackiem mellodequ'a? czy pierwsza wersja? Teraz dopiero przeczytałem co Bhaal napisał i już rozumiem... Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 prawde mówiąc to nie wiem czy to był soundtrack mellodequ'a bo nie słyszałem całego z filmem :/ ale film był. Poza tym Mąderek (jeden z jury i prowadzący DTM) wspomniał o tym, że patrzą na ruch postaci bardziej. W Corionie był a w animacji "III" zero. Tylko jakieś kulki na takiej samej zasadzie zrobione jak w animace powyżej. Chyba komuś się pomyliły tematy konkursu bo Maximum 3d to raczej nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 hmm, 'III' w przeciwienstwie do Coriona ( pierwsza wersja z ost z matrixa ) czy Ringu to filmik oryginalny, przedstawienie bryl niemozliwych w czasie - to nawet wiecej niz 3 wymiary:) Film to nie tylko animacja ale tez pomysl a tam pomysl napewno byl, chociaz filmik ogladany w calosci jest smiertelnie nuzacy, gdyby byl przyspieszony tak z dobre 10 razy:). Nie wszystkim taki klimat odpowiada, nie dziwie sie ze jest to dosc kontrowersyjny werdykt. Mnie sie tam kulki podobaly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Lol. Wprost niewiarygodny dramatyzm bije z tego filmu, zmusza do refleksji ;). Joke :P. After download - shift+delete. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 takie coś bardzo prościutko idzie zrobić za pomocą softu 3d i post. Po kilku miechach nauki można spokojnie coś takiego zrobić. Sam kolo z jury powiedział , ze głównie patrzą na postacie. O wiele więcej umiejętności potrzeba by robieniu takiego Coriona aniżeli III. Kiedyś widziałeś w TV pokazane dwa kwadraty. Czarny a w nim biały. i taki obraz był sprzedawany za kilka tysięcy dolarów!! poważnie. I mówili o jego autorze , że bardzo dobrym malarzem jest i że to genialny pomysł z tymi kwadratami był. Mam podobne wrażenie z tymi pracami. Ta praca nie trafiła na ten konkurs co trzeba moim zdaniem. Ciekawe na kogo by prędzej patrzeli przy zatrudnianu do pracy. Kulki,które są nudne jak flaki z olejem czy animacja nad którą trzeba pogłówkować. PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Mellodeque: zloz jakies odwolanie, piąteczke z plusem sobie wystawil koles.. co za paranoja. A swoja droga gratulacje :) Sam watek wg mnie nadaje sie do zamkniecia przez tytul. Bo jak mam to rozumiec - jakie forum, takie maksimum 3D? Kiepski zarcik. Zamiast zamykac.. zmienilem tytul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 Boze teraz juz jestem przekonany ze autobus gumisia i wszystkie te inne pracki wlacznie z kwiatkiem i innym badziewiem byly poprostu prowokacja , przykro mi ze ten "plebs" jest z Gorzowa :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 ' Czarny a w nim biały. i taki obraz był sprzedawany za kilka tysięcy dolarów!! poważnie.' Powaznie to wstyd niepamietac nazwiska pana ktory ten kwadrat pacnol. Nie chodzi o to zeby sie napracowac tylko zeby zrobic interesujacy filmik, owszem w Corionie animacja postaci byla ale z nog nie zwalala, nie umiejszajac pracy wlozonej w Coriona za ktora autor otrzymal wyroznienie. 'ja sam bym cos takiego wymodził(...)' Wymodz. Po wszystkich konkursach ktos wietrzy spiski, najczesciej ktos kto nie wygral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 A m się "III" podobało. Od dawna nie było tak niekonwencjonalnego podejścia do grafiki. Pomysł bardzo fajny (inspiracją był Escher?), natomiast gość troszkę przymulił "martwymi" klatkami gdzie nic się nie działo (być może chciał dać czas na ewentualne przemyślenie przed kolejnym ujęciem?). "Corion" tez byl niezly, dlatego ze autor wprowadził bardzo fajną kolorystykę i trzymał się jej do końca. No i ze to praca zrobiona z rozmachem przez jedna osobe. Choc nie uniknęła kilku błędów, to jest git. Nie dokonywalbym "ogolnego" porownania tych prac. To tak jakby sie pytac, co jest lepsze: cukier czy sól... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 biglebowsky: ja w tym filmie nie widziałem nic "interesującego"... "Corion" - żeby więcej było takich filmów a nie czegoś w stylu Maximum 3D. aha... jeśli uważasz, że był to normalny i sprawiedliwy werdykt to naprawdę brak mi słów... :( pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 Tweety, moze gdybys zauwazyl emotek to bys wyczail wypowiedz, a serio to co moge powiedziec, jesli nie widziales zupelnie nic interesujacego no to niewiele na to poradze. Nie jestem fizykie, nie aspiruje do bycia takowym, zawod juz mam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 Pfff, w dzisiejszych czasach jak nie jestes fizykiem to jestes nikim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 ' Czarny a w nim biały. i taki obraz był sprzedawany za kilka tysięcy dolarów!! poważnie.' Powaznie to wstyd niepamietac nazwiska pana ktory ten kwadrat pacnol Malewicz pacnol rowniez czarny kwadrat na czarnym tle i wiele innych i chodziło o suprematyzm ;) i zgadzam sie "Nie chodzi o to zeby sie napracowac tylko zeby zrobic interesujacy filmik" ale ten filmik nie jest chyba interesujacy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 cos ostatnio duzo tych "prowokacji" ;) Peter - "czarny kwadrat na czarnym tle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biglebowsky Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 peter, ten ktory byl na targach byl jednak o mile swietlna lepciejszy niz to co Ervilek puscil. III to nie szczyt szalu, zadna rewelacja, ale zdecydowanie wyroznial sie na targach oryginalnoscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Kucharz Napisano 7 Październik 2004 Share Napisano 7 Październik 2004 Pfff, w dzisiejszych czasach jak nie jestes fizykiem to jestes nikim. - a jak to mówil Rutheford - "cała nauka to fizyka, reszta to zbieranie znaczków" Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi