Tukan Posted July 10, 2015 Share Posted July 10, 2015 Cześć Jako fan serii Dark Souls postanowiłem zaprojektować zbroję która wpasowywała by się w lore sols-ów . Zbroja championa Velki której symbolem jest wrona. Soft: Mental Ray , Zbrush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted July 15, 2015 Share Posted July 15, 2015 (edited) Bardzo fajna zbroja. Choc do osatniej pozy chyba ja pogioles w rękawiczce. Zbroja inspirowana soul calibur'em? Centralna część. Twarz jakby z gry o tron: Edited July 16, 2015 by Sebazx6r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tukan Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 Dzięki, to dirt mapa spod folg może robić taki efekt . AO wypalałem na "wyprostowanych" folgach , po zgięciu odsłoniło się trochę brudu. Soul calibur-a nie znam , ale wygoglowałem nightmare-a , taki sam patent ze zjadaniem dusz ? :) Twarz człowieka bez twarzy :) , faktycznie podobny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebazx6r Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Chodzi mo o to ze chyba jak zginales recen to na mieko rękawica sie zgiela za nadgarstkiem. Własnie ta centralna część zbroi kojarzy mi się z nightmare z soulcaibura :). Zbroja super :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts