Tukan Napisano 10 Lipiec 2015 Share Napisano 10 Lipiec 2015 Cześć Jako fan serii Dark Souls postanowiłem zaprojektować zbroję która wpasowywała by się w lore sols-ów . Zbroja championa Velki której symbolem jest wrona. Soft: Mental Ray , Zbrush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 15 Lipiec 2015 Share Napisano 15 Lipiec 2015 (edytowane) Bardzo fajna zbroja. Choc do osatniej pozy chyba ja pogioles w rękawiczce. Zbroja inspirowana soul calibur'em? Centralna część. Twarz jakby z gry o tron: Edytowane 16 Lipiec 2015 przez Sebazx6r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukan Napisano 16 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2015 Dzięki, to dirt mapa spod folg może robić taki efekt . AO wypalałem na "wyprostowanych" folgach , po zgięciu odsłoniło się trochę brudu. Soul calibur-a nie znam , ale wygoglowałem nightmare-a , taki sam patent ze zjadaniem dusz ? :) Twarz człowieka bez twarzy :) , faktycznie podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Chodzi mo o to ze chyba jak zginales recen to na mieko rękawica sie zgiela za nadgarstkiem. Własnie ta centralna część zbroi kojarzy mi się z nightmare z soulcaibura :). Zbroja super :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi