Napisano 7 Październik 200420 l Prędzej czy później ktoś to powie więc: zmień temat i poczytaj regulamin. Druga sprawa to przentacja modelu, kiepskawo, nieciekawe ujęcie i za duży (jak na moje łącze) render. Ze światłem też trochę przepaliłeś. Co do samego modelu to ogólnie ok, w niektórych miejscach siatka krzywa (na krawędziach poszczególnych części pojazdu) Materiał karoserii może by był i ciekawy gdyby nie zepsute mapowanie (takie mam wrażenie) i może by dać jakąś mapkę hdri. Pracuj dalej, zobaczymy co z tego będzie :) pozdrawiam
Napisano 7 Październik 200420 l Autor wielkie dzieki:)tego mi bylo trzeba ale nie spodziewajcie sie za wiele-ja dopiero raczkuje w tych sprawach:( thx anyway lol
Napisano 7 Październik 200420 l w czym robiony i czym :) materialy.. poza szyba i kolami wcale nie sa zle ale widac przeciez ze to nie koniec, czysty model i render
Napisano 7 Październik 200420 l hmmm wykonanie bardzo dobre ale ...... - dlaczego nie zrobiłeś diodowych świateł s przodu ????? te są zbyt zwyczajne jak na ten samochód - przodzik jest zbyt spłaszczony (pionowy) - śruby w felach są za małe - i jeszcze kilka rzeczy ale to chyba poprostu niedokończone :) ale ogólnie robi dobree wrazenie :] ps: są już do tego blueprinty czy z fotek robisz??
Napisano 11 Październik 200420 l Autor poczatkowo model byl wykonany w Z-modellerze!LOL oczywiscie ze zdjec-[ierwszy raz fure zobaczylem na pokazach we frankfurcie i sie zakochalem:)narobilem zdjec i to byl poczatek-plan byl taki zeby go wrzocic do nfs 6, potem street legal 2(udalo sie :) ) ale potem zobaczylem prace w 3ds wiec sie zaczalem uczyc maxa-nadal jestem w fazie uczenia sie i model jest czysty-zaczalem teraz uczyc sie v-raya a te dziwne przebarwienia na modelu to efekt hdri-mapy-ale moim zdaniem ciekawy efekt-wyglada tak fantazyjnie:). co do swiatel chcialem szybko zrobic cos fajnego a lampy projektorowe strasznie mi sie podobaja-coz-nie udalo sie:(. co do felg zgadzam sie z tymi srobkami- mnie tez to w oczy kłuje ale fale zrobilem tylko po to zeby mial na czym stac-jak widac co do opon tez sie nie nakłopociłem. teraz glownie czas spedzam na dopracowywaniu szczegolow...pozatym ciagle sie ucze.dzieki za wszystkie komentarze:) krytyka na prawde pomaga:) wielkie THX!:) pozdro