kozawswetrze Napisano 2 Sierpień 2015 Napisano 2 Sierpień 2015 (edytowane) Cześć! Marianna Strychowska, rysowanie "chwyciło mnie" mocno w wieku już dorosłym (po metryce) Poszukuję prostoty, swobody, oryginalności, no i komiksy chcę robić ;] Na początek: bąm bąm bąm Edytowane 28 Sierpień 2015 przez kozawswetrze
DAGOO Napisano 3 Sierpień 2015 Napisano 3 Sierpień 2015 Ooo bardzo ciekawie tutaj! Piękna krecha :) Chyba jesteś stworzona do komiksów. Z przyjemnością będę tu zaglądać :)
kozawswetrze Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Napisano 6 Sierpień 2015 Dziękuję! "stworzona do komiksów" podoba mi się , może kiedyś to wykorzystam, po ewentualnym sukcesie;p niewykorzystane szkice koncepcyjne do ilustracji ze smokiem
CanisLatrans Napisano 6 Sierpień 2015 Napisano 6 Sierpień 2015 od jakiegoś czasu śledzę już na tumblr, świetna kreska!! super się to ogląda
kozawswetrze Napisano 28 Sierpień 2015 Autor Napisano 28 Sierpień 2015 i krwawa langusta:d dzisiaj w związku z publikacją nowej komiksowej strony, trochę materiału z autorskiego komiksu The Caravan
kozawswetrze Napisano 6 Wrzesień 2015 Autor Napisano 6 Wrzesień 2015 Smokozaur w wersji finalnej, z typowym dla mnie syndromem utraty dynamizmu i polotu w stosunku do szkiców i wyobrażeń:F
WaxTheFox Napisano 6 Wrzesień 2015 Napisano 6 Wrzesień 2015 Bardzo fajne prace. Styl iście komiksowy, niezobowiązująca krecha, świetne kolorki i miejsce na odrobinę przypadkowości (w ostatniej pracy chyba głównie tego mi brakuje). Spróbuj natomiast pobawić się fontami, bo pierwsze co rzuciło mi się w oczy w twoim komiksie to brak spójności dymków i tekstów ze stylem rysunków. Wyszukaj jakieś ciekawe fonty, na czuja przenieś je na kartkę, stwórz rysunek posługując się tylko typografią itd, itp. Zacznij bawić się typografią tak samo jak bawisz się kreską i kolorami (;
Rekomendowane odpowiedzi