Jacek12 Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 Na chacie zaczełem sobie robić ptaszka ale niewiedziałem że ptak jest tak bardzo złożony najgożej to chyba pióra sugestie i pomoc w zrobieni piór mile widziane pozdrawiam Jacek
illy Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 nie wiem jak wyglada ptak w fazie startowania ale ten wyglada conajmniej dziwnie wg. mnie piora wygladaja dobrze
spoon Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 hm, na anatomii ptaków to sie nie znam, ale te nogi coś dziwne. i troche jak z ołowiu odlany.
Jacek12 Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 też tak myślę ze za mocno święconcy n ale te pióra jak zrobić ptak sam wsobie jest nieustawiom\ny jesze tylko te pióra mile bym był wdzięczny możejakiś tutek pozdrawiam Jacek
Baton Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 No nogi to wygladaja bardziej jak u czlowieka niz jak u ptaka ;)
LHT Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Satyrycznie piękny... dorób mu koronę i Polska w całej okazałości - "Ołowiany Orzeł". ps. chyba nie było takiego mistrza co naprawdę realistyczne piórka w 3D machnął... Pozdrawaim
Vorek Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 Wygląda jak odlew ;) podaruj sobie mateiały narazie i skup się na modelowaniu i nadaniu ptakowi dynamiki. Pozdrawiam
_michal Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 chyba nie było takiego mistrza co naprawdę realistyczne piórka w 3D machnął... Reklama 'popieprzonych kurczaków' IMHO i kura stamtąd.
tweety Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 he he! Mamba: może zrobisz małego żółtego ptaszka zwanego czsami "tweety" ;D
Jacek12 Napisano 13 Październik 2004 Autor Napisano 13 Październik 2004 Witam sersecznie trochę popoprawiałem modeling może teraz jakieś sugestie muszę go zrobić jest to pierwzy ptak jakiego robię wieęc myślę ze mi pomożecie pozdrawiam Jacek
Gacu666 Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Troche za grube nóżki, ociupinke. Troche te skrrzydła dziwnie wyglądają, ale myśle, ze tekstura tu pomoże. Ogólnie to chyba ok? (Spogląda na swoją papugę). A no i dziób do wymiany :/.
spoon Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 no poprawki zdecydowanie w dobra strone :)
Badyl Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 ptasior spoko maroko ogolnie tyklo w jakim celu dany ptasior zrywa swe piora do lotu nieprawdopodobnego? czyliz lezy w tym cel jakis? ha!
Jacek12 Napisano 13 Październik 2004 Autor Napisano 13 Październik 2004 witam jak wiadomo pasjonuje mnie animacja ale widzę że żuciłem się na głębnokie wody bo składanie ptasich skrzydeł to nie rece więc od kilku dni walczę ze złożeniem tych skrzydeł pozdrawiam Jacek
Gość raminez Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 bez tekstur czyli werja nr 2 jets bardzo wporzadku ...wydje sie miec charakter :).....pozdro
Rekomendowane odpowiedzi