Napisano 7 Październik 200420 l Na chacie zaczełem sobie robić ptaszka ale niewiedziałem że ptak jest tak bardzo złożony najgożej to chyba pióra sugestie i pomoc w zrobieni piór mile widziane pozdrawiam Jacek
Napisano 7 Październik 200420 l nie wiem jak wyglada ptak w fazie startowania ale ten wyglada conajmniej dziwnie wg. mnie piora wygladaja dobrze
Napisano 7 Październik 200420 l hm, na anatomii ptaków to sie nie znam, ale te nogi coś dziwne. i troche jak z ołowiu odlany.
Napisano 7 Październik 200420 l Autor też tak myślę ze za mocno święconcy n ale te pióra jak zrobić ptak sam wsobie jest nieustawiom\ny jesze tylko te pióra mile bym był wdzięczny możejakiś tutek pozdrawiam Jacek
Napisano 8 Październik 200420 l Satyrycznie piękny... dorób mu koronę i Polska w całej okazałości - "Ołowiany Orzeł". ps. chyba nie było takiego mistrza co naprawdę realistyczne piórka w 3D machnął... Pozdrawaim
Napisano 11 Październik 200420 l Wygląda jak odlew ;) podaruj sobie mateiały narazie i skup się na modelowaniu i nadaniu ptakowi dynamiki. Pozdrawiam
Napisano 11 Październik 200420 l chyba nie było takiego mistrza co naprawdę realistyczne piórka w 3D machnął... Reklama 'popieprzonych kurczaków' IMHO i kura stamtąd.
Napisano 12 Październik 200420 l he he! Mamba: może zrobisz małego żółtego ptaszka zwanego czsami "tweety" ;D
Napisano 13 Październik 200420 l Autor Witam sersecznie trochę popoprawiałem modeling może teraz jakieś sugestie muszę go zrobić jest to pierwzy ptak jakiego robię wieęc myślę ze mi pomożecie pozdrawiam Jacek
Napisano 13 Październik 200420 l Troche za grube nóżki, ociupinke. Troche te skrrzydła dziwnie wyglądają, ale myśle, ze tekstura tu pomoże. Ogólnie to chyba ok? (Spogląda na swoją papugę). A no i dziób do wymiany :/.
Napisano 13 Październik 200420 l ptasior spoko maroko ogolnie tyklo w jakim celu dany ptasior zrywa swe piora do lotu nieprawdopodobnego? czyliz lezy w tym cel jakis? ha!
Napisano 13 Październik 200420 l Autor witam jak wiadomo pasjonuje mnie animacja ale widzę że żuciłem się na głębnokie wody bo składanie ptasich skrzydeł to nie rece więc od kilku dni walczę ze złożeniem tych skrzydeł pozdrawiam Jacek
Napisano 13 Październik 200420 l bez tekstur czyli werja nr 2 jets bardzo wporzadku ...wydje sie miec charakter :).....pozdro