Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wszystkich, chciałem pokazać wam krótki animowany film, który udało mi się ostatnio zrealizować.

Krytyka mile widziana.

[ATTACH=CONFIG]99800[/ATTACH]

Edytowane przez lsebastian
  • Odpowiedzi 3
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Co mi się podoba : Gratuluje ukończenia projektu. To po pierwsze ;) Po drugie podobają mi się kolorki. Po trzecie przyzwoity render i postać araba.

Co mi sie nie podoba: O co chodzi ? Nie qmam. ; Animacja postaci - jako, że tym sie ostatnio zajmuje powiem tylko, że jest to chyba najgorsza część twojego projektu. Brakuje elemetarnych zasad animacji. Symulacje - wydaje mi się, że można by je zupełnie pominąć i short by niczym na tym nie stracił ;). Postacie bogów-potworów - myślę że można by je bardziej dopracować, wyglądają nieco pokracznie na tle araba.

Pozdrowienia

Gaspar

Napisano

Cześć, dzięki za sugestie. Co to animacji postaci, map, oświetlenia to muszę przyznać że faktycznie nie wygląda to zbyt dobrze. Poprawił i zmienił bym jeszcze wiele rzeczy ale, zbyt dużo czasu pochłoną ten projekt, i chciałem w sumie to już skończyć.

Co do samych animacji to oparte były o CATsystem w 3ds Maxie i pewne momenty np. to jak idzie arab, robione były z "automatu" na warstiwe "Motion" i jak widać ustawienia nie są najlepsze.......