Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich, chciałem pokazać wam krótki animowany film, który udało mi się ostatnio zrealizować.

Krytyka mile widziana.

[ATTACH=CONFIG]99800[/ATTACH]

Edytowane przez lsebastian

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Co mi się podoba : Gratuluje ukończenia projektu. To po pierwsze ;) Po drugie podobają mi się kolorki. Po trzecie przyzwoity render i postać araba.

Co mi sie nie podoba: O co chodzi ? Nie qmam. ; Animacja postaci - jako, że tym sie ostatnio zajmuje powiem tylko, że jest to chyba najgorsza część twojego projektu. Brakuje elemetarnych zasad animacji. Symulacje - wydaje mi się, że można by je zupełnie pominąć i short by niczym na tym nie stracił ;). Postacie bogów-potworów - myślę że można by je bardziej dopracować, wyglądają nieco pokracznie na tle araba.

Pozdrowienia

Gaspar

Napisano
  • Autor

Cześć, dzięki za sugestie. Co to animacji postaci, map, oświetlenia to muszę przyznać że faktycznie nie wygląda to zbyt dobrze. Poprawił i zmienił bym jeszcze wiele rzeczy ale, zbyt dużo czasu pochłoną ten projekt, i chciałem w sumie to już skończyć.

Co do samych animacji to oparte były o CATsystem w 3ds Maxie i pewne momenty np. to jak idzie arab, robione były z "automatu" na warstiwe "Motion" i jak widać ustawienia nie są najlepsze.......