ptaszek Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 Ostatnio chetnie bawie sie w renderowanie bizuterii wiec na te potrzeby zrobilem taki model zegarka. Blender, Maxwell, HDR Light Studio 5 i PS. projekt na Behance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 27 Sierpień 2015 Share Napisano 27 Sierpień 2015 poprzedni był lepszy aż się trochę prosi o volumentryczne studio. :P ładna skóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gnacik Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 Ja to tylko tu zostawię: http://allegro.pl/nowy-patek-philippe-grand-complication-ref-5270g-i5610515974.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 28 Sierpień 2015 Share Napisano 28 Sierpień 2015 Fajne - ty to chyba mało śpisz co :) Jak długo Maxwell to renderował. Czasem używam HDRStudio ale mam wrażenie, że światło z tego softu nieco za płaszcza obraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaszek Napisano 29 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 29 Sierpień 2015 Dzieki! Maciek ja wole ten o wiele bardziej od rolexa :) Gnacik no cena nie jest najnizsza ;) Artzgodka w sumie faktycznie jak koncźe model i zaczynam renderowac to lubie sobie wstac o 6 rano zeby cos porenderowac :))) zawsze 2h z rana da rade ;) Maxwell lokalnie torenderowal okolo 6-7h na SL20. Na rebusfarm poszlo chyba w okolo pol godziny za okolo 10 euro. Co do hdr ligh studio to naprawde warto. Jest mega super wygodnie i szybko. Zobacz prosze filmik. Oswietlenie calego auta bez referencji zadnych to niecala godzina wiec super. https://www.behance.net/gallery/27844843/Automotive-CGI-Studio-Lighting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artzgodka Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 Znam HDRStudio i stąd to spostrzeżenie, że spłaszcza scenę. Przynajmniej ja mam takie odczucia. Mam wrażenie, że klasyczne oświetlanie, HDR + Lumi + Fizyczne światła dają bardziej pełne światło i bardziej plastyczne. Ale tak jak pisałem może to moje subiektywne odczucia. Auto fajnie oświetlone !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 31 Sierpień 2015 Share Napisano 31 Sierpień 2015 pro, wskazowki wyszly nie ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi