Napisano 30 Sierpień 20159 l Witam ! W mini bitwie będę modelował Lamborghini Huracan z bodykitem od Liberty Walk. Początkowo miał być Aventador. Nie wybrałem tylko dlatego, że był już w poprzedniej mini bitwie ;P Tutaj zdjęcia jak wygląda z body kitem. Co do spoilera, to jeszcze nie wiem który wykonam ;) A tutaj postęp z moich prac. Cały bok wykonam od nowa gdyż nie wyszedł za bardzo.. (Moja słabość ^^)
Napisano 13 Wrzesień 20159 l Troche krzywo miejscami panie. Mniejsze elementy i podzialy karoserii dobrze jest wycinac po TS, ale jak kto woli. Flow siatki generalnie ok, ale zmniejszylbym ilosc edgy na boku karoseriii, o conajmniej 3 edge za duzo:) Latwiej Ci bedzie wtedy uzyskac gladsza powierznie. Jak chcesz podejrzec jak bedzie wygladał model z hard edgami nieuzywajac chamfera, polecam zaznaczenie opcji smoothing groups w TurboSmoothie.
Napisano 14 Wrzesień 20159 l Autor Dzięki za rady ! :) Postaram się jakoś to wszystko naprawić (Z tydzień nie ruszałem projektu z powodu braku czasu) :P