martin-flash Napisano 17 Październik 2015 Share Napisano 17 Październik 2015 (edytowane) Commodore 64, mój pierwszy komputer. Model wykonałem od podstaw w 3ds MAX 2012. Model jest wykonany w skali 1:1 z użyciem suwmiarki. Rendering silnikiem mental ray. 377000 poligonów, 407000 vertexów. Textura z layoutem klawiatury wykonana w Adobe Photoshop na shapes/wektorach 4096x24096. Nie wiem czy można pisać to że model jest dostępny na moim profilu www.turbosquid.com Commodore_64_martinflashgordon_01 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_03 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_06 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_10 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_05 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_07 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_11 by Marcin Husiatyński, on Flickr Commodore_64_martinflashgordon_08 by Marcin Husiatyński, on Flickr Edytowane 18 Październik 2015 przez martin-flash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 18 Październik 2015 Autor Share Napisano 18 Październik 2015 i jeszcze jeden render C-64_Last_Ninja_2_System3 by Marcin Husiatyński, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrMP006 Napisano 20 Październik 2015 Share Napisano 20 Październik 2015 Chyba coś się nie zgadza z kolorami.... przecież Commodore 64 był beżowy a Commodore 16 szary..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 20 Październik 2015 Share Napisano 20 Październik 2015 Chyba coś się nie zgadza z kolorami.... przecież Commodore 64 był beżowy a Commodore 16 szary..... Ladny model poza tym;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 20 Październik 2015 Autor Share Napisano 20 Październik 2015 Chyba coś się nie zgadza z kolorami.... przecież Commodore 64 był beżowy a Commodore 16 szary..... Było wiele odcieni, mój C-64 właśnie tak wygląda, próbki kolorów wziąłem z niego, poniżej link do filmiku jak robiłem mapę klawiatury w wektorach w Photoshopie to tam widać jak mój wygląda. Trochę na pewno zmienił kolor bo mam go już 25 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Październik 2015 Share Napisano 20 Październik 2015 Wyglada elegancko. Na turbosquida z tym, bo vintage to teraz goracy towar, a marka sie zadna nie przyczepi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin-flash Napisano 20 Październik 2015 Autor Share Napisano 20 Październik 2015 Wyglada elegancko. Na turbosquida z tym, bo vintage to teraz goracy towar, a marka sie zadna nie przyczepi :) już od 3 dni jest na turbosquidzie jak to jest z tymi markami właśnie, jak zrobie Audi TT i dam na squida to się mogą przyczepić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi