skalpel3d Napisano 19 Październik 2015 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) Jakiś czas nic nie wrzucałem tym razem osiedle które ma powstać w Sosnowcu, 23 domki w segmentach na kiszkowatej działce :) Nieśmiertelnie max +vray ( tym razem nie corona przez zauroczenie wygodą pracy z carbon scatterem )+ ps full resolution: Front, Back Edytowane 19 Październik 2015 przez skalpel3d
arturprx2 Napisano 20 Październik 2015 Napisano 20 Październik 2015 Elegancko dopracowane rendery, świetna atmosfera :) Cała zielenina wyszła z carbon scatera ?
skalpel3d Napisano 20 Październik 2015 Autor Napisano 20 Październik 2015 Carbon scatterem był robiony rozkład trawnika i drzew, plantfactor: trawa, koniczyna, azalie, świerczki i drzewa w tle, brzoza i to coś co udaje tuje od evera, bluszcze gnerowane w gw:Ivy http://www.guruware.at/main/
lukson7 Napisano 21 Październik 2015 Napisano 21 Październik 2015 co było do powiedzenia nt wizualizacji to juz Ci powiedziałem, ale jednym słowem - klasa. Front się należy jak psu buda :) Czekam na kolejne prace, bo rządzisz w tym dziale.
bolitic Napisano 29 Październik 2015 Napisano 29 Październik 2015 No no. Exteriorek duzo lepszy niz ten w corona co pokazywales. Bardzo fotoreal i swietna atmosfera. Podoba mi sie ta enigmatyczna mgielka. Front.
skalpel3d Napisano 29 Październik 2015 Autor Napisano 29 Październik 2015 bolitic dzięki, co do poprzednich była to typowa próba z corona i przekonałem się ze jednak interiory w niej tak, exteriory vray. A klientowi mgiełka się nie widziała, przynajmniej ustawienie kamery udało mi się przeforsować :) początkowo miało być tak:
bolitic Napisano 29 Październik 2015 Napisano 29 Październik 2015 Zdecydowanie lepiej z mgla, niz bez. Bez: za duzy kontrast i nasycenie kolorow. Wiem, to sie podoba klientom, ale traci praca na realizmie i jakims artyzmie ;) A tak to jeszcze raz gratki - milo sie na to patrzy.
Rekomendowane odpowiedzi