kolegaalek Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 link Nie wiem czy to tu pasuje, w każdym razie zrobiło to na mnie wielkie wrażenie. Na polskim discovery- 24 pażdziernika o 21:00
rowr Napisano 14 Październik 2004 Napisano 14 Październik 2004 widzialem jeden odcinek dla mnie rewelacja ciekawe ile takie cos robili
Badyl Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 w jakiejs gazetce czytalem, ze realizacja programu trawała 3 lata. i to dziś bedzie? na zwykłym discovery czy na jakiś tych skonkretyzowanych?
Badyl Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 fajne było, nawet bardzo. churchil chyba najmniej dopracowany był, z bliska jechało kaszaną...
kolegaalek Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 ja churchil umierał, to czyłem się odrobinę jakbym oglądał final fantasy, ale ogólnie było świetne!
Pionier Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 ja to ogladalem na zwyklym discovery (1 czesc to "od kuchni" a 2 to juz sam film). Bardzo mi sie podobalo - swietny klimat a wykonanie takie ze czasami juz nie wiedzialem co bylo komputerowo zrobione;) tutaj link: http://www.discoverychannel.pl/virtualhistory/_pages/making_of/back_to_life.shtml
rowr Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 z tego co widzilem to twarze byly zroione cyfrowo i nakladane na twarze aktorow ,czy moze sie myle ?:)
Salvator Napisano 11 Listopad 2004 Napisano 11 Listopad 2004 fajna rzecz, ale Wołoszańskiego w ogóle nie pokazali :/ nie będą wiedziały angole, kto tak naprawdę odpowiadał za ten film.
kolegaalek Napisano 13 Listopad 2004 Autor Napisano 13 Listopad 2004 rowr-Jak zawsze- nie myslisz się
Rekomendowane odpowiedzi