dimaxion Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Siema, mam pytanie o kompatybilność Maxa 2012 z ww systemami. Właśnie modernizuję sprzęt i system i stoję przed wyborem, który - jak wyczytałem na kilku forach - jest problematyczny. Są to wątpliwości przedstawione kilka miesięcy temu przez kilku użytkowników Maxa w wersji 2012 zainstalowanego na nowym systemie W8.1 i 10, dlatego pytam, czy są one aktualne. Jeśli są, to jakie według Was są największe minusy takiej konfiguracji i czy w ogóle praca w 3ds Max jest wtedy możliwa. Z góry dzięki! Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimaxion Napisano 2 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2015 dodam jeszcze, że chcąc aktualizować Maxa, musiałbym wykupić nową czasową licencję - najlepiej roczną, a to 7200,-!.... także ta opcja odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sabaru Napisano 2 Grudzień 2015 Share Napisano 2 Grudzień 2015 Na W8.1 dałem radę zainstalować 3ds Max 9 to myślę że i powinien działać 3ds max 2012 choć nie daje gwarnacji. Tylko że od razu 3ds max po instalacji systemu uruchomić się nie chciał. Dopiero jak kilka poprawek do systemu zainstalowałem i do samego programu to dopiero odpalił. Na W10 nie sprawdzałem i jak na razie nie mam zamiaru zmieniać W8.1 na W10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi