Lemeridien Napisano 6 Grudzień 2015 Napisano 6 Grudzień 2015 Witam, od jakiegoś czasu poszukuję informacji jak w vievporcie ustawić by po zaznaczeniu danego obiektu - mesha, nie było widać siatki ponieważ gdy jest gęsta zasłania ona teksturę i nie widzę co się dzieje na obiekcie gdy daną teksturę ustawiam (UVW map).. wiem że pytanie lamerskie ale serio ....zapomniałem gdzie to się ustawia.... jakiś skrót... ?
Lemeridien Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Napisano 6 Grudzień 2015 Klawisz F4 F4 tyczy się całej sceny, ale niestety zaznaczony obiekt nadal pokazuje siatkę.... tak czy siak.. więc problemu nie rozwiązuje...
2013 Napisano 6 Grudzień 2015 Napisano 6 Grudzień 2015 Views/Viewport Configuration.../Visual Style & Apperance "Selection" - Display Selected with Edged Faces
Lemeridien Napisano 6 Grudzień 2015 Autor Napisano 6 Grudzień 2015 Views/Viewport Configuration.../Visual Style & Apperance "Selection" - Display Selected with Edged Faces taaaaaaaaaaaak! o to chodziło, dzięki - stawiam piwo :)
2013 Napisano 6 Grudzień 2015 Napisano 6 Grudzień 2015 Proszę, ja także nie mogę pracować do czasu aż nie odznaczę tej opcji :)
Lemeridien Napisano 7 Grudzień 2015 Autor Napisano 7 Grudzień 2015 Nie da się bo siatka zasłania teksturę ;)
Rekomendowane odpowiedzi