Veneno Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Witam wszystkich. Jestem początkującym "grafikiem" i mam pytanie co do modelowania zaawansowanych rzeczy takich jak np. jakieś pistolety, karabiny etc etc... Moje pytanie brzmi: czy lepiej jest modelować w boxie i extrudowac go, connectowac, czy moze zacząć od Plejna i potem to jakos zsymetrować ;d. A może to wszystko jest kwestią upodobania i przyzwyczajenia?. Proszę o odpowiedź. Dzięki z góry ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensej Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Zależy bardziej od modelu i od osoby, która to wykonuje. Raz lepiej zrobić z boxa, innym razem z cylindra, plane czy spline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigant84 Posted December 15, 2015 Share Posted December 15, 2015 Tak jak napisał Sensej, wszystko zależy od upodobań. Ja np. nigdy nie modeluję z boxów, cylindrów itd. Ja np. zawsze zaczynam pracę od plajnów. Stworzyłeś już jakiś model??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts